Kayseri uçağı Antalya'ya zorunlu iniş yaptı - İşte sebebi!

SunExpress'in XQ720 Kayseri - Frankfurt uçağı, görevli bir kabin memurunun rahatsızlanması nedeniyle Antalya'ya divert etti. Antalya'da yapılan personel değişikliği sonrası uçuş güvenli bir şekilde devam etti. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayseri uçağı Antalya'ya zorunlu iniş yaptı - İşte sebebi!

SunExpress’in XQ720 Kayseri - Frankfurt uçağı, henüz bilinmeyen bir sebeple Antalya’ya divert etmişti. Dün yaşanan bu olayın sebebi belli oldu. Uçuş sırasında görevli bir kabin memurunun rahatsızlanmasından dolayı uçak Antalya’ya yönlendirildi.

Divertin Sebebi: Kabin Memurunun Rahatsızlığı

SunExpress'in Kayseri'den Frankfurt'a giden XQ720 sefer sayılı uçağı, uçuş sırasında görevli bir kabin memurunun aniden rahatsızlanması nedeniyle Antalya'ya yönlendirildi. Antalya, SunExpress'in ana merkezlerinden biri olduğu için divert işlemi için tercih edildi. Antalya'ya güvenli bir şekilde inen uçakta, rahatsızlanan kabin memurunun yerini almak üzere başka bir kabin memuru uçuşa katıldı. Uçuş başarıyla devam etti.

Hava Sosyal Medya hesabından, 'Dün yaşanan divertin sebebi uçuşta görevli bir kabin memurunun rahatsızlanması. 
Antalya bilindiği üzere SunExpress’in ana merkezlerinden birisi ve o sebeple divert için Antalya seçildi. Burada başka bir kabin memuru uçuşa katıldı ve uçuş icra edildi' bilgisi paylaşıldı.