İbrahim Sungur'un oğlu evlendi

Kayseri'nin tanınmış iş insanlarından İbrahim Sungur'un oğlu Abdullah İlker Sungur, Tuğba İçen ile İstanbul'da görkemli bir düğünle evlendi. Ünlü isimlerin katıldığı düğünde İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, nikah şahidi olarak genç çifte mutluluklar diledi. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haberinde...

İbrahim Sungur'un oğlu evlendi

Kayseri’nin tanınmış iş insanlarından İbrahim Sungur’un oğlu Abdullah İlker Sungur, hayatının en önemli imzasını Tuğba İçen ile birlikte attı. İstanbul’da özel bir otelde gerçekleştirilen düğün ile Avukat Abdullah İlker Sungur ve Tuğba İçen dünya evine girdi.

Ünlülerin bir araya geldiği bu görkemli düğüne, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da katıldı. katılımıyla Dervişoğlu ve Özdağ, nikah şahidi olarak genç çifte mutluluk dileğinde bulundu.

İbrahim Sungur'un oğlu evlendi

Ünlü İsimler ve siyasetçiler düğünde buluştu

İstanbul gerçekleşen muhteşem düğüne Kayseri’den Melikgazi Belediye Başkan adayı Sedat Kılınç da katıldı. Kılınç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Sungur ve İçen ailelerinin kıymetli evlatları Abdullah İlker ve Tuğba kardeşimin düğün merasimine katılarak mutluluklarına ortak olduk. Rabbim bir ömür boyu mesut etsin” ifadelerini kullandı.

İbrahim Sungur'un oğlu evlendi

Ayrıca, 24, 27 ve 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan da düğüne katılarak, “Sayın Genel Başkanımız ve divan üyelerimizle beraber İlker Sungur kardeşimizin düğün törenindeyiz. Mutluluklar kardeşim.” paylaşımı yaparak, mutluluk dileğinde bulundu.

İbrahim Sungur'un oğlu evlendi

Abdullah İlker Sungur İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı olmuştu

Abdullah İlker Sungur, geçtiğimiz yıl 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde İYİ Parti’den Kayseri Milletvekili adayı olmuştu. Siyasi kariyerine genç yaşta adım atan Sungur, düğün töreninde de siyasetten ve iş dünyasından birçok önemli ismi ağırladı.

İbrahim Sungur'un oğlu evlendi

Kayseri Olay Haber olarak, Avukat Abdullah İlker Sungur ve Tuğba İçen çiftine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.