Kayseri Şeker düellosu! Demircan, Yıldız'a 'Hodri meydan' dedi!

Kayseri Şeker Fabrikasının eski Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demircan'dan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız'ın, 'amcasının oğlu' olduğu ifade edilen Dursun Yıldız'a hodri meydan.

Kayseri Şeker düellosu! Demircan, Yıldız'a 'Hodri meydan' dedi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız’ın “amcasının oğlu” olduğu belirtilen, daha önce Kayseri Şeker Fabrikası Pan Pazarlama A.Ş'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapan Dursun Yıldız ile Kayseri Şeker Fabrikasının eski Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Pancar Kooperatifi eski Başkanı Vedat Ali Özışık ve ekibince başlatılan “Çiftçi Hareketi” içerisinde yer alan Metin Demircan arasında sosyal medyada dikkat çeken bir tartışma yaşandı. 
"GAYRETİNİ GÜTTÜĞÜN ADAMI KAÇ SENEDİR TANIRSIN"
Dursun Yıldız, sosyal medya üzerinden Demircan’ı eleştirerek, “Metin Demircan, arkasına gittiğin, gayretini güttüğün adamı kaç senedir tanırsın, merak ettim doğrusu” ifadelerini kullandı. 
Kayseri Şeker düellosu! Demircan, Yıldız'a 'Hodri meydan' dedi!
"GEL KONUYU SENİN KÖYLÜLERİNLE İSTİŞARE EDİLİM"
Bunun üzerine Yıldız’a yanıt veren Demircan, “Hodri meydan” çağrısı yaptı. Demircan, konuyla ilgili dikkat çeken bir ifade tutanağı da paylaştı. 
Kayseri Şeker düellosu! Demircan, Yıldız'a 'Hodri meydan' dedi!
Demircan, şu ifadeleri kullandı: Dursun Yıldız bey, fabrikada bulunduğum 5 ay süresince, beraber yönetim kurulu üyeleri olarak görev yaptık. Sen de uygun görürsen, senin doğup, büyüyüp, belediye başkanlığı yaptığın ve hala yaşadığın yer olan, Devecipınarı’ nda birlikte bir toplantı yapalım. Ben senin köylülerine, benim neden Vedat Ali Özışık’ın yanında yer aldığımı anlatayım (istifa etmeden  3-5  gün öncesine kadar birebir muhabbetim olduysa şerefsizim ama bu gün kötü diyenlerin çooook ekmek yemişliği vardır), sen de bir kısmını yayınladığım, senin ifadende de belirttiğin gibi, çiftçilere ait olan fabrikanın parasının nasıl emanete verilebildiğini, sırf beni yalancı gösterebilmek için, yalan beyanda bulunarak, mübarek ramazan ayının benim görev yaptığım döneme denk gelmemesine rağmen, hem de şahsımı polis teşkilatı düşmanı göstermeye çalışarak, ‘iftar yemeğini kestirdi’ diye nasıl söyleyebildiğini, medeni bir şekilde köylülerinin huzurunda konuşalım. Ve hatta diğer bazı yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelip, yolsuzluklardan duyduğunuz rahatsızlığı alenen konuşurken, hiçbir şey yokmuş gibi, tepki göstermeniz gereken kişilere nasıl sessiz kalabildiğinizi de istişare edelim. Sonrasında senin köylülerin, benim yanlış yolda olduğumu söylerse, bütün çiftçilerden özür dileyip, Vedat Ali ve ekibinde ayrılıp bir daha da tek kelam etmeyecem. Gel bir ilke imza atalım. Hem bu sayede gerginleşen iki gruba seçimlerde medenice hareket edebilme konusunda örnek teşkil etmiş oluruz. Saygılarımla.
DEMİRCAN AÇIKLAMASINDA BAHSETTİĞİ İFADE TUTANAĞINI DA KAMUOYUYLA PAYLAŞTI!
Kayseri Şeker düellosu! Demircan, Yıldız'a 'Hodri meydan' dedi!