Kayseri OSB'de kiracı isyanı!

Ekonomide yaşanan sıkıntılar OSB'lerde kira ve arsa maliyetlerinde ciddi artışları beraberinde getirdi. Kayseri OSB'de daha önce 350 bin lira istenen yere şu an 1 milyon 400 bin lira istendiğini belirten yatırımcılar, yetkililerin bu duruma el atmasını istiyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri OSB'de kiracı isyanı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Organize Sanayi Bölgeleri’nde (OSB) yüzde 100’ün üzerinde ortaya çıkan kira artışları yatırım yapmak isteyen sanayicileri kara kara düşündürüyor. Artan maliyetlere, zamlara dikkat çeken sanayiciler, bu sorunun üretime darbe vurduğunu belirtiyor.
Kayseri OSB'de kiracı isyanı!Ekonomide yaşanan sıkıntılar OSB’lerde kira ve arsa maliyetlerinde ciddi artışları beraberinde getirdi. Bu durum yatırımcıların önünde yeni bir engel olarak duruyor. Bazı yatırımcılar artan kira maliyetlerinden dolayı yer bulamayıp, yatırımlarını ertelerken bazıları ise mevcut yatırımlarını bile artan kira maliyetlerine karşı korumak için büyük mücadele veriyor. 
Kayseri OSB'de kiracı isyanı!Ülke genelinde olduğu gibi Kayseri’de de kiralar el yakıyor. Her alanda kiracılar zor anlar yaşıyor. 
OSB’NİN KİRACILARI DA DERTLİ!
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde kiracı sanayiciler dertli. Çünkü önlenemeyen artışa güç dayanmıyor. Bu konuda kendilerine sahip çıkanın olmadığını dile getiren sanayiciler, seslerinin duyurulmasını istiyor. 
ODALAR NEDEN SESSİZ?
Özellikle Oda’ların da bu konuda sessiz kaldığını savunan OSB’nin kiracıları, “Mağduruz. Zor şartlarda hem üretime, ekonomiye, istihdama katkı sunmak için gayret gösteriyoruz. Ancak yaşadığımız sıkıntılarda sahipsiz bırakılıyoruz. Sesimizi duyan yok” şeklinde görüş belirtiyor. 
DAHA ÖNCE 350 BİN LİRA OLAN YERE  ŞİMDİ 1 MİLYON 400 BİN LİRA  KİRA İSTENİYOR!
OSB’de kiracıların sıkıntısının her geçen gün arttığını dile getirilirken, daha önce 350 bin lira istenen bir yere şu an 1 milyon 400 bin lira istendiğini belirterek, yaşanan tablo ya dikkat çekildi. Bu sorunun OSB yönetimi ve Oda’lar tarafından gündeme getirilmesi gerektiğini dile getiren bazı çevreler, OSB’de yaşanan sıkıntıların karşısındaki sessizliğe de isyan ediyor.
Kayseri OSB'de kiracı isyanı!