AK Partili vekil: Muhteşem bir hizmet olacak!

Ak Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Vali Gökmen Çiçek'in, inşaat çalışmaları başladı dediği tesisle ilgili yaptığı açıklamada 'Kayserimiz için muhteşem bir hizmet olacak' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili vekil: Muhteşem bir hizmet olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeşilay ve hayırseverlerin desteği ile Kayseri’de rehabilitasyon merkezi inşaatının temeli atıldı. İnşaat çalışmaları hummalı şekilde sürüyor. Bu konuda bir destek de AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı’dan geldi.
AK Partili vekil: Muhteşem bir hizmet olacak!
CINGI: ALLAH GENÇLERİMİZİ BU NEVİ BELALARDAN KORUSUN
Cıngı, “Kayserimiz için muhteşem bir hizmet olacak. Allah gençlerimizi bu nevi belalardan korusun. Önleyici tedbirler alınmasına rağmen bu melanete bir şekilde bulaşan vatandaşlılarımız için Kayseri Valiliği liderliğinde yapılan bu rehabilitasyon merkezi inşallah tedavide çok etkili bir hizmet sunacak. Sn Valimiz Gökmen Çiçek ve emeği geçen hayırseverlere şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
AK Partili vekil: Muhteşem bir hizmet olacak!
40 YATAKLI OLACAK! HİÇBİR GENCİMİZİ UYUŞTURUCUYA KURBAN VERMEYECEĞİZ
Vali Gökmen Çiçek de inşaat çalışmaları başlayan merkezle ilgili olarak, “Gençlerimizi sahipsiz bırakmayacağız” mesajı paylaşmıştı. Vali Çiçek, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Vali Yeşilay ile birlikte hayırseverlerimizin desteğiyle bölgemizin en büyük uyuşturucu rehabilitasyon merkezi yapmak için çıktığımız yolda çok şükür inşaatımıza başladık. Hiçbir gencimizi uyuşturucuya kurban vermeyeceğiz. Bir yandan kolluk kuvvetlerimiz alçaklara aman vermezken bir yandan da bu illete bir şekilde bulaşmış olan gençlerimizi sahipsiz bırakmayacağız. Onların tedavi edip topluma kazandırmak için 40 yataklı rehabilitasyon merkezini en kısa sürede tamamlayacağız.
AK Partili vekil: Muhteşem bir hizmet olacak!'Türkiye’nin En Büyük Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezini Kayseri’de İnşa Edeceğiz'
 Vali Gökmen Çiçek, “Türkiye’nin en büyük ve en önemli Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezini Kayseri’de yapacağız. 200 dönüm bir alan üzerine sadece Kayseri’ye değil bölgenin tamamına hizmet edecek bir merkez olacak. Hiçbir gencimizi bu zehire teslim etmeyeceğiz. Kayseri Anadolu’nun ortasında başarı hikayeleriyle dolu bir şehir. Biz gençlerimizi bu illetten kurtarıp, şehrin gerçek misyonu olan ticaretin içesinde görmek istiyoruz. Uyuşturucudan kurtaracağımız her bir gencimiz aslında 10 gencimizin daha bulaşmasını önlemiş olacak. Özellikle ailelerimiz kendilerini sahipsiz hissetmesin. Biz Valilik olarak onların yanındayız.” açıklaması da yaptı.