- Haberler
- Yerel Yönetim
- Kayseri'nin o ilçesinde vatandaşı heyecanlandıran gelişme: İş makineleri neden sahaya indi
Kayseri'nin o ilçesinde vatandaşı heyecanlandıran gelişme: İş makineleri neden sahaya indi
Kayseri'nin Felahiye ilçesinde iş makineleri çalışmalarına hız verdi. Başkan son durum ile ilgili bilgiler verdi.
Kayseri’nin Felahiye ilçesinde yıllardır akmayan çeşme için harekete geçildi. İlçeye bağlı Beyler Mahallesi’nde akmayan çeşme için çalışmalar hız kazandı. Çeşmenin yeniden akması için çalışmalarla ilgili Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser açıklamalarda bulundu.
Çalışmalar sürüyor
Başkan Güleser, çeşmenin yeniden akması için 2 bin 200 metre boru hattının çalışmalarının sürdüğünü en kısa zamanda çeşme suyunun yeniden akacağını söyledi.
‘En kısa zamanda tekrar akacak’
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a da teşekkür eden Başkan Güleser, “Beyler mahallemizde yıllardır akmayan çeşmemiz için 2200 metre boru hattıyla su çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda mahallemizde bulunan çeşmemizin suyu akıtılacaktır. Su hattının çekilmesi ve boru temini için desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Memduh Büyükkılıç’a Genel Sekreter Yardımcımsı Sn. Mustafa Türkmen’e Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Sn. Yasin Harmancı ve ekibine çok teşekkür ederim. Mahallemize, halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.


