Kayseri'nin En Çok Aranan Adamı Kim?

Kayseri'de toplamda 5 yıldır Erciyes Anadolu Holding CEO'su olarak görev yapan ismi Alpaslan Baki Ertekin, iş ve spor dünyasındaki başarılarıyla dikkat çekiyor. Hem Kayserispor'a olan destekleriyle, hem de iş dünyasındaki bağlantılarıyla sürekli medya önünde yer alan Ertekin, Google'da Kayseri'nin en popüler ismi olarak öne çıkıyor. Detaylar Haberimizde…

Kayseri'nin En Çok Aranan Adamı Kim?

Kayseri'nin iş ve spor dünyasında konuşulan ismi kim sorusuna Google’da yanıt bulduk. Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin, her iki alanda da popülerliğini sürdürüyor. Kayseri’ye 30 Aralık 2017 tarihinde CEO olarak göreve başlayan Ertekin, hem Türkiye'de, hem de uluslararası alanda gerçekleştirdiği iş gezileriyle de adından söz ettiriyor.

Spor ve İş Dünyasındaki Başarılarla Gündemde

Kayseri ve Kayserispor denildiğinde akıllara ilk gelen isimlerden biri olan Ertekin, spora verdiği destekle de taraftarların gönlünde kurdu. Erciyes Anadolu Holding ile şehre ve takıma katkıları, onun adıyla, sadece iş dünyası değil, spor camiasında da önemli bir rol üstleniyor. Google aramalarında da Kayseri'nin en popüler isimleri arasında başı çeken Ertekin, son olarak Kayserispor’un transfer tahtasının açılmasında büyük emek vermişti. 

Kayseri'ye Katkıları ve Sosyal Medya Aktiviteleri

Kayseri'ye gelmesinin üzerinden 2 yıl 113 gün geçmiş olmasına rağmen, Ertekin'in enerjisi ve hızına yetişilmiyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve hayata geçiren projelerle sürekli gündeme gelen Ertekin, iş dünyasının yanı sıra şehrin en büyük marka değeri olan Kayserispor’u da sürekli dilinden düşürmüyor. Sporda en çok bilinen isimlerden biri olan Ertekin, paylaşımları ile Instagram’da 5.946 Twitter da ise 16 bin 54 kişiyle oldukça yüksek bir takipçi listesine sahip. Paylaşımlarıyla şehri benimseyen CEO Ertekin, sezon başında Kayserispor’a isim sponsoru olarak Mondihome markasıyla destek vermişti. 

Kayseri'nin En Çok Aranan Adamı Kim?

Uluslararası İş Bağlantıları ve Geziler

Ertekin, son olarak İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan TC Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş'ı ziyaret etti. İngiltere’de Mondihome mağazasının açılışına katılan Ertekin, Türkiye ve Kayseri ekonomisine sağladığı katkı ile iş hayatında önemli bir konumda yer alıyor. Gerek yurtiçi, gerekse de yurtdışı gezileriyle binlerce kilometre yapan Ertekin, hem Kayseri'nin hem de Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor.