Çekilişle otomobil verecekler!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir alışveriş merkezi çekilişle son model bir otomobil hediye edecek. Çekilişe katılmak için son tarih 29 Ekim! Peki şartlar ne? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Çekilişle otomobil verecekler!

Avrupan'ın en büyük karma projesi olarak ifade edilen KUMSmall AVM, yerli ve yabancı markaları bünyesinde barındırıyor. 2 milyar TL’ye yakın yatırım maliyeti, 1.500.000 metrekare açık, 900.000 metrekare kapalı alana kurulan 302.000 metrekarelik satış alanı bulunan AVM'nin aynı zamanda 6000 araçlık otoparkı da var. 400 mağaza kapasiteli KUMSmall AVM, son moda ürünleri vatandaşlarla buluştururken, aynı zamanda alışveriş yapan vatandaşları da ödüllendiriyor. 

Çekilişle otomobil verecekler!
SON TARİH 29 EKİM
AVM, kuruluşunun 3'üncü yılına özel, kampanya düzenledi. 19 Mayıs'ta başlayan alışveriş kampanyas 9 Ekim 2023 tarihinde sona erecek.  Söz konusu tarihler arasında geçerli kampanyada 10 Kişiye mobilya ve beyaz eşya, 1 kişiye ise de lüks mavi otomobil hediye edilecek.
Kampanya Koşulları  
AVM yönetimi kampanyaya katılım konuşları ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: Aynı gün içerisinde toplamda 1.000 TL ve katları tutarında (her 1.000 TL’ye bir çekiliş hakkı) alışveriş yaparak danışmaya gelip fiş/fatura/e-faturalarını ibraz eden müşterilere üzerinde çekilişe katılım no, ad, soyad, adres, telefon ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilerek kampanyaya dahil edileceklerdir. 

Çekilişle otomobil verecekler!