Kayseri'nin duayen gazetecisi hayatını kaybetti

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin kurucularından duayen Gazeteci Hüsamettin Urfalıer hayatını kaybetti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'nin duayen gazetecisi hayatını kaybetti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin duayen gazetecilerinden, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti kurucularından Hüsamettin Urfalıer, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 
79 yaşında hayatını kaybeden usta gazeteci Kayseri Anadolu Haber Gazetesi’nde köşe yazılarıyla okurlarıyla buluşken, geçtiğimiz yıl yayımladığı ‘Ülkemizin Kültür Mozaiği Kayseri’ isimli kitabı ile de Kayseri’nin tarihine ışık tutmuş, Kayseri kültürünü ele almıştı. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da sosyal medyadan bir mesaj yayımlayarak, ‘KASKİ Hukuk Müşavirimiz Cüneyt Urfalıer’in muhterem babası, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti kurucularından Hüsamettin Urfalıer’i elim bir trafik kazası sonrası kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.’ dedi.

Kayseri Olay Gazetesi olarak bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan duayen Gazeteci Hüsamettin Urfalıer’e Allah’tan rahmet, ailesine ve meslektaşlarına başsağlığı diliyoruz.