Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu açıklandı!

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Kayseri ile ilgili hava tahmin raporunu açıkladı. İşte önümüzdeki 5 gün için Kayseri'nin havası. Detaylar Kayseri haber bülteninde...

Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu açıklandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Kayseri ile ilgili haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Önümüzdeki 5 gün Kayseri’nin havası nasıl olacak?Meteoroloji 7’nci Bölge Müdürlüğü Kayseri ve çevresi için hava tahmin raporunu açıkladı. 

Haftalık Hava Tahmin Raporuna göre Kayseri'de yağışlı hava etkisini sürdürmeye devam edecek.

Cuma günü hava çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esecek. 
Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu açıklandı!Hafta sonı da hava çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacak.  Önümüzdeki hafta başında da Kayseri'de sağanak yağışlı hava sürecek. Sıcaklıklar en düşük 13, en yüksek 25 derece olacak. 
VATANDAŞLAR UYARILDI
Diğer yandan Meteoroloji 7’nci Bölge Müdürlüğü yağışlı hava konusunda vatandaşları uyardı. Uyarıda şu ifadeler yer aldı: Kayseri genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekir.
İŞTE KAYSERİ'NİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU
Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu açıklandı!