Kayseri meydanında asılan o posterle ilgili yeni gelişme!

Kayseri meydanında bir binaya asılan poster tepkilere neden olmuştu. O poster kaldırıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayseri meydanında asılan o posterle ilgili yeni gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri meydanında bir binaya asılan poster tepkilere neden olmuştu. O poster kaldırıldı. Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığının duyurduğu Kayseri Olay'ın gündeme getirdiği Kayseri'de bir binaya asılmış olan, Hamas'ın Gazze Şeridi'nde faaliyet gösteren askeri grup İzzeddin El Kassam Tugayları'nın sözcüsü olan Ebu Ubeyde'ye ait olduğu öne sürülen poster kaldırıldı.

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi tarafından asıldığı belirtilen postere Zafer Partisi tepki göstermiş ve resmi sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamalara yer vermişti, "29 Ekim'de Türk bayrağı, 10 Kasım'da Atatürk posteri asmaktan özellikle imtina edenler, herhangi bir Arap ülkesi bayrağını asmak için resmen fırsat kolluyor. Üzerine bir de (dinine diline bakmadan söylüyoruz) sivil insanları katleden ve terör devleti İsrail'den farkı olmayan kişilerin posterini asıyor. Bu kişinin posterini asmak ile Netenyahu'nun posterini asmak aynı şeydir. Konu ile alakalı olarak Egitim Bir Sen Kayseri şubesini aradık, pankartı desteklediklerini beyan ettiler. Genel merkezini aradığımızda da şikayeti yazılı olarak istediler. Madem öyle buraya yazıyoruz. Eğitim Bir Sen bulunduğu binaya bir teröristin posterinin asılmasını destekliyor."

Kayseri meydanında asılan o posterle ilgili yeni gelişme!

O Poster kaldırıldı

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı söz konusu posterin kaldırıldığını duyurdu. Parti yaptığı açıklamada, "Pankartı indirdikleri için Eğitim Bir Sen'i ne aradık, ne de teşekkür ettik. Zaten asmak hiç yapmamaları gereken, indirmek ise yapmak zorunda oldukları birşey idi." ifadelerine yer verdi.

Kayseri meydanında asılan o posterle ilgili yeni gelişme!

Kayseri Olay'ın "Kayseri Meydanı'nda asılan bu afiş tepki gördü!" başlıklı haberini okumak için TIKLAYIN