Kayseri maçı öncesi dikkat çeken gelişme!

Mondihome Kayserispor Trendyol Süper Ligin 21. haftasında evinde İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi İstanbulspor teknik direktör Hakan Yakın ile yollarını ayırdı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bülteninde...

Kayseri maçı öncesi dikkat çeken gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mondihome Kayserispor Trendyol Süper Ligin 21. haftasında evinde İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi İstanbulspor, teknik direktör Hakan Yakın ile yollarını ayırdı.

İstanbulspor kulübü resmi sosyal medya hesabı üzerinden Hakan Yakın ile yolların ayrıldığını duyurdu. İstanbulspor kulübü ligde çıktığı 20 maçta 2 galibiyet 4 beraberlik 14 mağlubiyet aldı. Alınan bu sonuçlarla kulüp süper ligde 7 puanla 20. sırada yer alıyor.

Kayseri maçı öncesi dikkat çeken gelişme!

İstanbulspor kulübü yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Teknik Direktörümüz Hakan Yakın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hakan Yakın ve ekibine verdikleri emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Kayseri maçı öncesi dikkat çeken gelişme!

Mondihome Kayserispor 22 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'da RHG Enertürk Enerji Stadyumunda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.