Kayseri için uyarı geldi- Perşembe gününe dikkat!

Meteoroloji 7. Bölge müdürlüğü hava sıcaklık tahmin raporunda Perşembe ve Cuma gününe dikkat çekerek, Kayserili vatandaşları önlem almaları konusunda uyardı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Kayseri için uyarı geldi- Perşembe gününe dikkat!

Hava sıcaklıkları artık eskisi gibi mevsim normalleri seviyesinde ilerlemiyor.

Küresel ısınma, tüm dengeleri alt üst etti. Nisan ayında Kayserililer, hem kışı, hem baharı hem de yaz ayını birden yaşıyor. Bahar mevsiminin girmesiyle birlikte yağışlar kendini gösterirken, havaların birden ısınması, birden soğuması vatandaşı da hasta ediyor.

Meteoroloji Kayseri için uyarıda bulundu.

Hava sıcaklıkları 8 ila 10 derece birden artarken, Cuma günü Kayseri’de yağmur yağacak. 22 Nisan Pazartesi günü Kayseri genelinde hava parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise bugün mevsim normallerinin 7 ila 10 derece yüksek olacağı açıklandı. Kayseri’de bugün en düşük 7, en yüksek sıcaklık ise 21 olarak tahmin ediliyor. Cuma günü ise, gündüz 29, akşam ise 13 derece olması beklenirken, öğleden sonra aralıklı ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı açıklandı. Rüzgarın da yine öğleden sonra 40-60 km/sa eseceği buna göre Kayserili vatandaşların dikkatli olmaları ve ona göre önlem almaları öneriliyor.

Perşembe ve Cuma günü Kayseri genelinde kuvvetli rüzgar ve yağmurdan dolayı çatı uçması, ağaç devrilmesine karşı önlem alınması yönünde Meteoroloji 7. Bölge müdürlüğü uyarıda bulundu. 

Kayseri için uyarı geldi- Perşembe gününe dikkat!