Kayseri'den muhteşem görüntüler

Kayseri İç Anadolu'nun en güzel şehirlerinden biri. Doğal güzellikleri, tarihi ve turistlik bölgeleriyle her dönem yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu güzel şehirde şelaleler, sazlık alanlar ve dağlık bölgelerse bulmaksa mümkün. İşte güzelliği ile göz kamaştıran o şehirden detaylar….

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'den muhteşem görüntüler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son zamanlarda özellikle doğal güzellikleri ile gündeme gelen Kayseri her dönemde turistlerin ilgisini çekiyor. Kışın Erciyes Dağı ile adından söz ettiren Kayseri yaz gelirken yine eşsiz güzelliklerini sunuyor. Doğal güzelliklerin adeta birbiri ile yarıştığı şehirde gezip görebileceğiniz fazlasıyla adres bulunuyor. Bu güzelliklerin arasında; Sultan Sazlığı Kuş Cenneti, Soğanlı Vadisi, Kapuzbaşı Şelaleleri, Zamantı Irmağı, Koramaz Vadisi, Yeşilköy Şelalesi, gibi birçok nokta var. 

Kayseri’de doğal güzelliklerden ziyade tarihi ve mimari yapısı ile dikkat çeken şehirlerden bir tanesi. Kayseri Kalesi ve surları, Cumhuriyet Meydanı, Talas Osmanlı Sokağı, eski Kayseri Evleri gibi noktalarda yine gezip görebileceğiniz yerlerin başında geliyor. 

Geldiği günden bu yana özellikle turizm alanında çalışmalara hız veren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in de destekleriyle Kayseri turistik açıdan çok daha önemli bir konuma geliyor. Özellikle Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde yer alan güvercinlik, mağara, barınak, kilise ve manastır olarak kullanılan ilginç kaya oluşumlarıyla Kapadokya'yı andıran Soğanlı Vadisi'nde, artık sıcak hava balonu havalanıyor. Buda turizme ciddi katkı sağlıyor. 

Öte yandan Vali Çiçek, sadece çalışmaları yerinde takip etmekle kalmıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yapılan kazanımları vatandaşın daha hızlı haberdar olmasını sağlıyor. Sosyal medya yolu ile şehrin tanıtımına katkı sağlanırken Kayseri Valiliği tarafından yeni bir video paylaşıldı. Video kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Paylaşılan video da Sultan Sazlığı, Soğanlı Vadisi ve uçan hava balonları, Talas Osmanlı Sokağı, Cumhuriyet Meydanı ve şehrin son halinin göründüğü kısa görüntüler yer aldı. Videonun altına sayısızca yorum geldi.  
Birbirinden güzel bu yerler Kayseri’ye gelmek isteyenlerde merak uyandırırken, hiç aklında olmayanları bile gelmeye teşvik ediyor. 

Kayseri’nin sunduğu güzellikler sizleri de bekliyor.