Kayseri'den gitti, Dünya ikincisi oldu
Kosova'da düzenlenen U24 Dünya Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan sporcumuz Berat Su Yılmazer, başarısıyla dikkat çekiyor.
Kayserili milli Muaythai sporcusu Berat Su Yılmazer, başarısıyla dikkat çekiyor. 1-9 Eylül 2026 tarihleri arasında Kosova’da düzenlenen U24 Dünya Şampiyonası’nda dünya ikincisi olarak, gümüş madalya alan ve dikkatleri üzerine çeken sporcu Berat Su Yılmazer, antrenörü Yücel Haspolat ile birlikte Kayseri Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret etti.
Kabakçı başarılı sporcu ve antrenörünü ağırladı
Gerçekleştirilen ziyarette, sporcunun elde ettiği önemli başarıyı değerlendirdiklerini kaydeden İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Berat Su Yılmazer ve antrenörü Yücel Haspolat’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Kabakcı, Dünya Şampiyonası’ndaki başarısıyla Türkiye'yi ve Kayseri'yi gururlandıran sporcutu tebrik etti.

