Kayseri'deki Anadolu'nun en büyük şirketinin acı günü! Çalışanı hayatını kaybetti
Kayseri'de 52 yıl önce kurulan ve Anadolu'nun en büyük şirketleri arasında yer alan HES Kablo'yu yasa boğan haber geldi. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile hayatını kaybettiği duyuruldu.
Anadolu’nun en büyük şirketleri arasında yer alan HES Kablo’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile acı haber verildi. HES Kablo bünyesinde çalışanlarından olan Ziya Bölükbaşı’nın hayatını kaybettiği duyuruldu.
Acı haberi verdiler
HES Kablo sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Başımız Sağ Olsun! Kıymetli mesai arkadaşımız Sayın Ziya Bölükbaşı'nı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta kederli ailesi olmak üzere tüm Hes Kablo çalışanlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun” ifadelerine yer verildi. Merhum Ziya Bölükbaşı'nın cenaze programına ilişkin detaylar belli olmadı.
Kayseri Olay ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz.
