Kayseri'de 'Yalancı Aranıyor'

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Kültür Sanat Atölyesi Tarafından 'Yalancı Aranıyor' adlı tiyatro oyunu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde sahnelendi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de 'Yalancı Aranıyor'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Kültür Sanat Atölyesi Tarafından “Yalancı Aranıyor” adlı tiyatro oyunu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde sahnelendi.

Sanatseverlerin ve oda üyelerin yoğun katılım gösterdiği oyun izleyicilerin beğenisini topladı. 1.Alaadin Keykubat Salonunda sahnelenen oyunda adet kahkaha tufanı yaşandı.

Gösteriye Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yedikaya başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile İŞKUR İl Müdürü Ayşe Ak, NNYÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, akademisyenler, meslek mensupları ve sanatseverler katıldı.

Oyun sonunda sahneye çıkarak konuşma yapan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yedikaya oyunculara ve konuklara teşekkür ederek “Değerli yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte elimizi taşın altına koyduk ve bugün 3. Oyunumuzu sahneledik. Yine dolu dolu salonlara oynadık. Biz görevde olduğumuz sürece meslektaşlarımızın stresli iş ortamından uzaklaşması için aileleri ile eğlenceli vakit geçirmesi için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Yönetmen Aytekin Aydoğan’a teşekkür plaketini takdim etmek üzere sahneye çıkan İŞKUR İl Müdürü Ayşe Ak ise “Bu kadar stresli bir işiniz olmasına rağmen bu denli güzel bir oyun çıkardığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.Kayseri'de 'Yalancı Aranıyor'Kayseri'de 'Yalancı Aranıyor'