Dilan Polat'a ait polikliniğe silahlı saldırı!

Kayseri'de de güzellik merkezi olan Dilan Polat'ın İstanbul Ataşehir'de bulunan polikliniğine silahlı saldırı düzenlendi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Dilan Polat'a ait polikliniğe silahlı saldırı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de de Alpaslan Mahallesi Sivas Caddesi Kandil Sokak üzerinde güzellik merkezi olan fenomen şarkıcı Dilan Polat'ın İstanbul Ataşehir'de bulunan polikliniğine silahlı saldırı düzenlendi. Hürriyet Gazetesinin haberine göre Olay, İstanbul Ataşehir’de gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, gece 04.00 sıralarında Dilan Polat’a ait polikinliğe silahla ateş açıldı. Polikliniğin dış cephesine çok sayıda kurşun isabet etti. Bazı camların kırıldığı ve kırılan camların siyah bir kaplamayla kapatıldığı görüldü.

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde de İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezi kurşunlanmış olaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Banu Parlak, fenomen ve şarkıcı Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ı olaydan sorumlu tutarak, "Günlerdir konuşulan bir durum var. Dilan Polat’ın ve Engin Polat’ın tetikçi tutuğu iddiası. Bunlar iddia değil. Ortada bunu itiraf eden bir kişi var. Banu Parlak’ı vurmam için beni tuttular, diyen bir genç var ortada. Sana ekmek yedirmeyeceğim diyorsun gece iş yerime sıkılıyor. Bir gece 02.00’de sıkılıyor bir de 05.00’te. 6 el ateş ediliyor. Camlarım tuzla buz. İki tane kasklı genç bunu yapan. Elbet bulunacak. Delikanlılık mı kadına sıktırmak. Yerimiz belli yurdumuz belli. Mafyacılık oynamazsınız. Bütün gerekli başvurular yapıldı. Bütün gerekli şikayetler yapıldı. Bütün delillerimizle birlikte” ifadelerini kullanmıştı.Dilan Polat'a ait polikliniğe silahlı saldırı!Dilan Polat'a ait polikinliğin kurşunlanması, akıllara 1 Ekim tarihinde güzellik merkezi kurşunlanan Banu Parlak'ın açıklamalarını getirdi.