Kayseri'de vasıflı-vasıfsız personel aranıyor! İşte görüşme tarihi

Kayseri'de iş arayanları sevin haber geldi. Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü toplu iş görüşmesi için çağrı yaptı.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de işsizlik sorunu devam ederken, özellikle organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren firmalar personel alımı yapıyor. Bu çerçevede Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), bir ilan daha paylaştı. 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Beşler Tekstil ve İncesu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Beşler Cam Elyaf firmaları için personel alınacak. 

25 kişilik alım yapılacak

Firmalar beden işçisi, makine bakım onarımcısı, iplik eğirme operatörü ve bobin makinesi operatörü olmak üzere 25 kişilik vasıflı-vasıfsız eleman alınacak. 

Toplu iş görüşmesi yapılacak

İş için toplu iş görüşmesi yapılacak. Görüşmeler, 17 Haziran Çarşamba günü saat 13.30’da İŞKUR İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. 

Kayseri'de vasıflı-vasıfsız personel aranıyor! İşte görüşme tarihi