Kayseri'de üretiliyor! Artık market raflarındaki yerini de alacak

Kayseri'de üretilen ürünler artık ünlü marketlerin raflarında da görücüye çıkacak. Bu ürünlerin pazarlanmasına yönelik dikkat çeken bir adım atıldı. Ürünlerden biri de Ağırnas'taki tesiste üretilen aspir yağı olacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de üretiliyor! Artık market raflarındaki yerini de alacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Kadın Kooperatiflerinin ürettiği ürünler artık ünlü marketlerin de raflarında olacak. Bu konuda iş birliği protokolü imzalandı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Migros Pazarlama İcra Kurulu Üyesi Ekmel Baydur ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Migros ve Kadın Kooperatifleri arasında İşbirliği Protokolü imzalandı.

Kayseri'de üretiliyor! Artık ünlü markette satılacak

İş birliği prorokolü imzalandı

Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 'İlimizde üretilen tarımsal ürünlerin çeşitlendirilmesi ve pazarlanmasına yönelik Kadın Kooperatifleri faaliyetlerinin yürütülmesi konularında iş birliği protokolümüz Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Vali Yardımcımız Sayın Ömer Tekeş, İl Müdürümüz Sayın Bülent Saklv, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüseyin Akay, Migros Ticaret A.Ş. adına Ekmel Baydur ve ZZEF Grup İnşaat Danışmanlık Tic. ve San. A.Ş., GürAta Danışmanlık Tic. ve San. A.Ş. adına Erkan Gürkan'ın katılımlarıyla imzalandı' denildi.

Kayseri'de üretiliyor! Artık ünlü markette satılacak

Ağırnas'taki Kadınların ürettiği ürün market raflarındaki yerini alacak

Kayseri'de üretilen ve yakında ünlü marketlerin raflarında da yerini alması beklenen ürünlerden bir de  Ağırnas Mimar Sinan Kadın Kooperatifi tarafından Ağırnaslı Kadınların girişimleri ile Aspir tohumundan elde edilen Aspir Yağı. Bir süre seri üretime geçilen Aspir Yağında, Ağırnaslı Kadınlar sipariş almaya başlamıştı. İmzaların atılması ile birlikte üretimin daha da artması bekleniyor. 

Kayseri'de üretiliyor! Artık ünlü markette satılacak

 Ağırnas Mimar Sinan Kadın Kooperatifi üyeleri, yeni tesislerinde hijyenik koşullarda, son teknolojiye sahip endüstriyel makinelerde aspir yağı üretimine devam ediyor. Kadınların emeği şimdi Kayseri sınırlarını da aşarak, vatandaşlarla buluşturulacak. Kayseri'de üretilen Aspir Yağı'nın sofralardaki yerini alması hedefleniyor. 

Kayseri'de üretiliyor! Artık ünlü markette satılacak