Kayseri'de ücretsiz konser verecek!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı farklı etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Gençlik Haftası kapsamında da Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) tarafından 'Gençlik Şöleni' düzenlenecek. Etkinlikte Ali Kınık konser verecek.

Kayseri'de ücretsiz konser verecek!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı farklı etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Gençlik Haftası kapsamında Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) tarafından “Gençlik Şöleni” düzenlenecek. Etkinlikte Ali Kınık konser verecek. 
24 Mayıs 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan konser ücretsiz izlenebilecek. 
Gençlik konserinde Ali Kınık sahne alacak ve sevilen eserlerini seslendirecek. 2010 yılında çıkarttığı “Ali Ayşe’yi Seviyor” isimli albümü ile adını geniş kitlelere duyuran Kınık, birçok konser, festival ve etkinlik de sahne almaya devam ediyor. “Yalnız Değilsin, Koca Reis ve Kurtlar Sofrası ”eserleri ile özellikle ülkücü camianın ilgi gösterdiği Kınık’ın, sevenlerine unutulmaz bir gün yaşatması bekleniyor. 
Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek “Gençlik Şöleni ve Ali Kınık Konseri” Çarşamba akşamı saat 19.30’da Mimar Sinan Park’ında yapılacak. Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada konserin ücretsiz olduğu duyuruldu. 

Kayseri'de ücretsiz konser verecek!

ALİ KINIK KİMDİR?
1974 yılında Malatya Akçadağ'da doğmuştur. Liseyi Malatya'da okuduktan sonra Elazığ Fırat Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Yazıları ve şiirleri, birçok gazete ve dergi de yayımlandı. Şarkıları ve şiirleri çok sayıda sanatçı tarafından albümlerde seslendirildi.
1996 yılında "Beni Öldü Say" adlı albümüyle piyasada yerini aldı. Bu albümü Kültür Müzik firması çıkartmıştır. 2003 yılında "Bu Şarkı" adlı albümü ile dikkatleri üzerine topladı. Ali Kınık, 2005 yılında "Bir Millet Uyanıyor", 2006 da "Duvar Yazısı" ve daha sonra 2008 yılında "İsyan Şarkıları" adlı albümü çıkardı.
Ali Kınık, 2010 yılında altıncı albümü "Ali Ayşe'yi Seviyor" u çıkardı. 2012 yılında yılında yedinci albümü "Düş'e Kalk'a" ve 2015 yılında sekizinci albümü "Kalbi Kırık Şarkılar"ı çıkardı.
2018 yılında “Turan Duası” isimli bir şiir kitabı da yayımlanmıştır.
 
Albümleri:
1996 - Beni Öldü Say
2003 - Bu Şarkı
2005 - Bir Millet Uyanıyor
2006 - Duvar Yazısı
2008 - İsyan Şarkıları
2010 - Ali Ayşe'yi Seviyor
2012 - Düş'e Kalk'a
2015 - Kalbi Kırık Şarkılar
 
Popüler Şarkıları:
Son Bir Defa
Bildiğin Gibi Değil
Ali Ayşe'yi Seviyor
Yalnız Değilsin
Bu Şarkı
Çal Kemancı
Kuralsız
Avare
Yalanmış
Kurtlar Sofrası