Kayseri'de seçimin yapılacağı gün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Kayseri hava tahmin raporunu açıkladı! Peki Kayseri'de seçim günü hava nasıl olacak? Detaylar Kayseri Olay Haber Merkezince hazırlanan Kayseri haber bültenimizde. İşte ayrıntılar…

Kayseri'de seçimin yapılacağı gün hava nasıl olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasının yapılacağı 28 Mayıs Pazar günü hava nasıl olacak? Yağmur beklentisi var mı? Hava sıcaklığı tahmini ne?
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü bu konuda merak edilen hava tahmin raporunu açıkladı. Meteoroloji 7’nci Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan Kayseri ve çevresi için hava tahmin raporunda seçim günü havanın nasıl olacağı da duyuruldu.
Kayseri'de seçimin yapılacağı gün hava nasıl olacak? Buna göre Kayseri’de 27 Mayıs Cumartesi günü hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Kentte yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağış etkili olacak. Rüzgar güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. 
SEÇİM GÜNÜ HAVA DURUMU!
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasının yapılacağı 28 Mayıs Pazar günü de Kayseri’de hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Yine yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı olacak. 
Kayseri'de seçimin yapılacağı gün hava nasıl olacak?
Rüzgarın güney yönlerden hafif ve orta kuvvette esmesi, saatteki hızının ise 40-60 km olması bekleniyor. Diğer yandan seçimin yapılacağı gün Kayseri’de en düşük hava sıcaklığı 8, en yüksek hava sıcaklığının ise 25 derece olması bekleniyor. 
İŞTE KAYSERİ İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU...
Kayseri'de seçimin yapılacağı gün hava nasıl olacak?