İşte 'Yeni rolüm' diyen Dr Karaoğlu duygulandırdı!

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, Babaanne olduğunu duyurdu. Detaylar Kayseri Haberinde...

İşte 'Yeni rolüm' diyen Dr Karaoğlu duygulandırdı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, Babaanne olduğunu duyurdu.

Bugüne kadar sosyal projelerin yanı sıra iş, siyaset dünyasında sıkça yer alan Karaoğlu, ‘yeni rolüm’ dedi ve mutluluğunu paylaştı. Torunu Yamaç ile fotoğrafını paylaşan Karaoğlu, ‘Onunla geçireceğimiz anılar, sevgi dolu bir hikaye olacak. Ona sevgi, neşe ve şefkatle dolu bir dünya sunmak için elimden geleni yapacağım’ dedi.
Dr Sema Karaoğlu Kayseri kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. İş dünyasının yanı sıra STK faaliyetleri ile de kentte birçok projede adından söz ettirdi. Kimi zaman çevre duyarlılığı kimi zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlar kimi zamanda eğitim,  öğrencilere destek, kadın kooperatifi gibi alanlarda harekete geçen Karaoğlu, KİGDER’in yani Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği’nin de uzun süredir başkanlığını yapıyor.  Dr Karaoğlu aynı zamanda siyasette de zaman zaman görev alıyor, elini taşın altına koymaktan geri durmuyor.
İşte başta iş ve siyaset dünyası olmak üzere Kayseri kamuoyunun yakından tanıdığı Sema Karaoğlu, aynı zamanda artık bir Babaanne. Karaoğlu, Babaanne olduğuna dair sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı. 
Torunuyla birlikte fotoğrafını paylaşan ve ‘Yeni rolüm’ diyen Karaoğlu, ‘Ona sevgi, neşe ve şefkatle dolu bir dünya sunmak için elimden geleni yapacağım’ dedi.
Aynı zamanda Kayseri’nin tanınan ve sevilen Doktorlarından Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof Dr Sinan Karaoğlu’nun da eşi olan 3 çocuk annesi Karaoğlu, duygulandıran torun paylaşımında şu ifadeleri kullandı:Bugün hayatımızda büyük bir sevinç ve mutluluk yaşandı. Ailemize bir melek daha katıldı, Yamaç ve ben artık bir babaanne oldum! Evet, yanlış duymadınız, kara gözlü oğlumun kara gözlü bir oğlu dünyaya geldi. Melek gibi bir anneden Sinem’imden.  Küçük bir melek dünyaya geldi. Kalbimizi sevgiyle doldurdu ve bize yeni bir umut oldu.
Oğlumun küçükken gözlerine baktığımda, içlerinde sonsuz bir masumiyet ve merak görürdüm, o karagözlere hayran olmamak mümkün değildi. Büyüdükçe o kara gözlerdeki sevgi ve güven duygusu arttı. Şimdi de biricik torunum, benim Karagözlü’mün, karagözlüsü dünyaya geldi. O kadar masum ve güzel… Maşallah. Bu hissi kelimelerle anlatmak neredeyse imkansız. Çok yakında kardeşimi kaybetmenin acısıyla yanan yüreğimin, bir miktar yangını söndü, kararan ruhum bir miktar aydınlandı. İçimdeki heyecan tarif edilemez bir boyuta ulaştı.
Bir anne olarak, hayatımın en değerli hediyesini aldım bugün. Kar dedikleri buymuş. Yamaç, ailemizin geleceğini simgeliyor. Onunla geçireceğimiz anılar, sevgi dolu bir hikaye olacak. Ona sevgi, neşe ve şefkatle dolu bir dünya sunmak için elimden geleni yapacağım.Babaanne olmak, bana nasip oldu çok şükür. Bu yeni rolümle birlikte, daha da iyi anladım ki aile bağları her şeyin üzerinde. Bu sevimli yavruyla büyüyerek, onun hayatının bir parçası olmak benim için büyük bir şeref. O'na sevgim sonsuz ve onunla dolu dolu bir yaşam geçireceğim. Hoş geldin Yamaç, hoş geldin babaannem…

SEMA KARAOĞLU KİMDİR?

Dr. Sema Karaoğlu 1965 yılında Ankara'da doğdu. İlkokulu Ankara Atatürk ilkokulu'nda bitirdikten sonra, ortaokulu İzmir'de 9 Eylül Ortaokulu'nda okudu. 1982 yılında İzmir Kız Lisesi Fen bölümünden mezun oldu ardından 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 1988 yılında Tıp doktoru olarak mezun oldu ve aynı yıl sınıf arkadaşı olan Dr. Sinan Karaoğlu ile evlendi. Sema Karaoğlu, 1989 Şubat ayında Erciyes Üniversitesi Dermatoloji Kliniğinde uzmanlığına başladı. 2007 yılında sağlık nedenleri ile devlet hizmetinden istifa etti. Şu anda özel sektörde çalışmalarını sürdürmekte olan Sema Karaoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kayseri Melikgazi Belediye Başkan adayı oldu. Karaoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde de CHP'den Milletvekili aday adayı oldu. Dr Sema Karaoğlu, üç çocuk annesi...