Kayseri'de peş peşe sarsıntılar meydana geldi!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde son dönemde yaşanan sarsıntılara yenileri eklendi. İlçede sabah saatlerinde, Sarız'da ise gece saatlerinde küçük depremler kaydedildi.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde küçük sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. İlçede bugün biri gece diğeri ise sabah saatlerinde küçük sarsıntılar meydana geldi.

Sarsıntı meydana geldi

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde son iki aydır yaşanan sarsıntılar vatandaşları endişelendirmeye devam ediyor. Çok sayıda depremin yaşandığı bölgede bulunan Pınarbaşı’da, sabah saatlerinde küçük bir sarsıntı daha meydana gelirken Sarız ilçesi'nde ise gece saatlerinde küçük bir sarsıntı daha meydana geldi.

Pınarbaşı peş peşe sallandı

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Kayseri ve çevresinde hafif şiddetli sarsıntılar kaydedilmeye devam ediyor. Yer alan son verilere göre, saat 10.48’de merkez üssü Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Yukarıborandere köyü olan 3.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yerin 3.0 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı, çevre beldelerde de hafif şekilde hissedildi. Diğer yandan Kayseri’nin Sarız ilçesinde de saat 03.00’te 2.3 ML büyüklüğünde, 14.5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi.