Kayseri'de ödüllü oyun daveti! 48 saat sürecek ve dereceye girenlere altın ödülü var

Kayseri'de Erciyes Teknopark Sera Kuluçka Merkezi 48 saat sürecek olan dikkat çeken bir organizasyona ev sahipliği yapacak. 10-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte ödüllerde sahiplerini bulacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de ödüllü oyun daveti! 48 saat sürecek ve dereceye girenlere altın ödülü var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitedi (ERÜ) 'Gamejam başlıyor' çağrısı yaptı. Üniversiteden yapılan açıklamada 'TeknoJam için Hazırız' mesajıda verildi. Diğer yandan gerçekleştirilecek yarışmalarda dereceye girenlere bilsayarın yanı sıra altın ödülü de var. Etkinlik herkesin katılımına açık ve katılım ücretsiz. Etkinliğe katılım için kayıt yaptırmanın zorunlu, aynı zamanda kontenjanın da sınırlı olduğu ifade edildi. Son başvuru tarihi ise 7 Mayıs 2024.

Teknoloji tutkunlarına çağrı var

İşte Kayseri Erciyes Üniversitesi'nden konuyla ilgili olarak yapılan o açıklama:  Sizi büyük bir heyecanla bilgilendirmek isteriz ki, bu yılın en dikkat çekici etkinliklerinden biri olan TeknoJam için hazırlıklarımız son hızla devam ediyor!10-11-12 Mayıs tarihlerinde, Erciyes Teknopark Sera Kuluçka Merkezi’nde, yaratıcılığın ve teknolojinin harmanlandığı bir atmosferde bir araya geliyoruz! TeknoJam, sadece bir oyun geliştirme maratonu değil, aynı zamanda birbirimizle tanışma, etkileşimde bulunma ve yeni fikirlerin yeşerdiği bir platform olacak! Etkinlik boyunca, katılımcılarımız oyun geliştirme tutkularını paylaşacak, ekipler kuracak ve beraberinde inanılmaz projelere imza atacaklar. 48 saat boyunca sürecek olan etkinlik süresince, kodlama, tasarım ve yaratıcılık dolu atölyeler, paneller ve yarışmalarla dolu bir program sizleri bekliyor olacak! Bu süreçte hem birbirimizden öğrenecek, hem de kendimizi geliştirme fırsatı bulacağız. Unutmayın, bu etkinliğin bir parçası olmak, yaratıcılığınızı ve teknoloji tutkunuzu bir araya getirmenin eşsiz bir yoludur. Bu benzersiz deneyimi kaçırmamak için bize katılın ve birlikte unutulmaz anılar biriktirelim! Etkinlik herkesin katılımına açıktır ve etkinliğe katılım ücretsizdir. Etkinliğe katılım için kayıt zorunlu olup, kontenjan sınırlıdır. Son Başvuru:7 Mayıs 2024.

Kayseri'de ödüllü oyun daveti! 48 saat sürecek ve dereceye girenlere altın ödülü var