Kayseri'de o yolda güvenlik alarmı!

Kayseri'de şelalelere giden yolda güvenlik çalışmaları devam ediyor. Yolda bu kez de bariyer çalışması yapıldı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada güvenliği sağlamak amacıyla bariyer montaj çalışmasının yapıldığı ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de o yolda güvenlik alarmı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde doğa harikası şelalelere giden yolda güvenlik çalışması yapıldı. Bir süredir devam eden çalışmalar tamamlandı, son rötuşlar ise sürüyor.

Kayseri'de o yolda güvenlik alarmı!

Şelalelere giden yolun artık daha güvenli ve konforlu hale getirildiğini ifade eden yetkililer, şelale yolunda devam eden sıcak asfalt çalışmalarının bir süre önce tamamlandığını ifade etti. Kapuzbaşı Şelale yolu, yol genişletme çalışması ve sıcak asfalt serimi ile birlikte yeni ve güvenli bir görünümüne kavuştu.

Kayseri'de o yolda güvenlik alarmı!

Diğer yandan şelalelere giden yolda güvenliğe yönelik çalışmalar da devam ediyor. Bu kez de yol güzergahında bariyer çalışmaları başlatıldı. 
Yahyalı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Yahyalı-Kapuzbaşı yolunda yol güvenliğini sağlamak amacıyla bariyer montaj çalışmaları devam ediyor” denildi. 

Kayseri'de o yolda güvenlik alarmı!

BARİYERLER NEDEN ÖNEMLİ!
Yol kenarlarında güvenlik açısından zorunlu bir gereklilik olan Bariyerler, sürücüleri uyuklama, dalgınlık durumunda veya yoldan taşmaları ile oluşabilecek can kayıplı kazaları engellemek amaçlı kullanılır. Araç kullanıcılarını tehlikelerden korumak için yarı sert koruma sağlar.

Kayseri'de o yolda güvenlik alarmı!Kayseri'de o yolda güvenlik alarmı!