Kayseri'de o gün tramvaylar ücretsiz olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserispor'un bu hafta evinde oynayacağı Konyaspor maçı öncesinde tramvay hizmetlerini ücretsiz yapacaklarını duyurdu. Bu uygulama, taraftar tarafından takdir ile karşılanırken, takımı desteklemek isteyen taraftarlara kolay ulaşım imkanı sağlayarak tribünlerin doluluk oranının artması hedefleniyor. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Kayseri'de o gün tramvaylar ücretsiz olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig temsilcisi Kayserispor, ligin bitimine 2 hafta kala zorlu bir viraja girdi. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, evinde Konyaspor'u ağırlayacak. Sarı-Kırmızılılar, taraftar desteğini arkasına alarak, güçlü rakibini mağlup edip, kümede kalmayı garantilemek istiyor. Çalışmalar da bu hedef doğrultusunda teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde sürüyor.

Kayseri'de o gün tramvaylar ücretsiz olacak!

Başkan Memduh Büyükkılıç. her maçta taraftarı sevindiriyor 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserispor'un Cumartesi günü sahasında Konyaspor ile oynayacağı maç öncesinde tramvay hizmetlerini ücretsiz yapacaklarını duyurdu. Her Kayserispor maçında olduğu gibi, ücretsiz tramvay seferleri başlama saatinden 2 saat önce ve 2.5 saat sonra ücretsiz olacak. Başkan Büyükkılıç, Karagümrük maçında da tramvayları maça gidecekler için ücretsiz yapmıştı. Kayseri'de 18 Mayıs'ta RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak olan bu kritik maç için bilet fiyatları düşük tutulurken, ücretsiz ulaşım imkanı da sağlanacak. Bu adımla, tribünlerin doluluk oranının artması amaçlanıyor. Maç öncesinde bu destek taraftarları mutlu etti.

Possolig kartını gösteren ücretsiz ulaşımdan yararlanabilecek

Taraftarların, ücretsiz ulaşım olanağından yararlanması için tramvay duraklarından geçerken passolig kartlarını göstermeleri gerekiyor. Ücretsiz tramvay hizmeti, 18 Mayıs Cumartesi günü 17:00 ile 22:30 saatleri arasında sunulacak. Bu hizmet nedeniyle Başkan Büyükkılıç, Kayserispor'a gönül veren binlerce taraftarın teşekkürlerini aldı. Büyükkılıç, açıklamasında, 'Evimizde oynayacağımız Konyaspor maçında şehrimizin marka değeri MondiHomeKayserispor’umuza gönülden başarılar diliyor, tramvay seferlerini ücretsiz yaptığımız karşılaşmaya tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kayseri'de o gün tramvaylar ücretsiz olacak!

Başkan Büyükkılıç, Fenerbahçe maçında da Kayserispor'u yalnız bırakmamıştı

Kayserispor, 41 puanla düşme tehlikesiyle karşı karşıya olsa da, takımın tüm hesapları 3 puan üzerine yapılıyor. Başkan Büyükkılıç, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile oynanan maçı İstanbul'da stadyumda izleyerek takımı yalnız bırakmadı. Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayserispor'u hem içeride hem de deplasmanda yakından takip ederek, desteğini esirgemiyor. Özellikle transfer yasağının kaldırılmasında büyük emeği olan Büyükkılıç, Kayserispor'un kalan 2 maçında da başarı dileğinde bulundu.