Kayseri'de Milyonlar harcandı, ama çürümeye terk edildi! Sert tepki: Yerin dibine batsın sizin Milliyetçiliğiniz!

Kayseri'de dönemin Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin, yaklaşık 9 yıl önce gündeme taşıdığı Banliyö Hattı projesi çürümeye terk edildi. O isimden sert tepki: Milletin parası çarçur edildi! Bu mu sizin milliyetçiliğiniz?

Kayseri'de Milyonlar harcandı, ama çürümeye terk edildi! Sert tepki: Yerin dibine batsın sizin Milliyetçiliğiniz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de dönemin Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin, yaklaşık 9 yıl önce gündeme taşıdığı Banliyö Hattı projesi çürümeye terk edildi. 
Eski Başkan Mustafa Çelik döneminde ihale ile birlikte durakları yapılan, ancak mevcut Başkan Memduh Büyükkılıç’ın, neredeyse göreve geldiği günden bugüne hiç bahsetmeği proje çerçevesinde yapılan durakların çürümeye terk edilmiş, bakımsız hali tepki topladı. Belediye Meclis Üyesi Nazım Yakut, AK Parti Milletvekili adayı ve aynı zamanda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a seslendi...
Kayseri'de Milyonların harcandı, ama çürümeye terk edildi! Sert tepki: Yerin dibine batsın sizin Milliyetçiliğiniz!CHP İncesu Belediye Meclis Üyesi Nazım Yakut, milyonlar aktarılarak yapılan durakların bakımsız ve terk edilmiş haline dikkat çekerek, “Milli olduğunu iddia edenler Milletin parasını burada çarçur etmişlerdir! Yerin dibine batsın sizin Milliyetçiliğiniz” ifadelerini kullandı. 
HESABINI SORACAK MISINIZ?
AK Parti Milletvekili adayı Bakan Hulusi Akar’a da seslenen CHP’li Meclis üyesi Yakut, “Sayın Akar banliyö treninde çarçur edilen Milletin parasının, hesabını başta Sayın Haseki ve diğer sorumlulardan soracak mısınız? Yoksa şimdiye kadar olduğu gibi fatura Millete mi kesilecek?” dedi.
Kayseri'de Milyonların harcandı, ama çürümeye terk edildi! Sert tepki: Yerin dibine batsın sizin Milliyetçiliğiniz!
CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNDEN SERT TEPKİ…
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncesu Belediye Meclis Üyesi Nazım Yakut, Banliyö Duraklarında incelemelerde bulundu ve ortaya çıkan tabloya tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı: Bu gördüğünüz yer hepinizin de bildiği gibi İncesu banliyö tren hattı, bu hat yapılalı yaklaşık 10 yıl kadar oldu. Değerli hemşehrilerim 20 yıldır hızlı tren serüveninden bahsetmeyeceğim, söz verdiler maalesef halen hızlı tren yapılmadı, fakat banliyö tren hattı İncesu’yu yakından ilgilendirdiği için buradan bahsedeceğim.
İncesu’ya sürekli AKP ve MHP milletvekilleri gelip gidiyor acaba gelirken bu tren yolundaki durakları ve direkleri hiç sormuyorlar mı? ya da vekil adaylarına İncesu’yu gezdiren yetkililer bu banliyö tren hattının akıbetini söyleyip anlatmıyor mu?
Değerli hemşehrilerim yerli ve Milli olduğunu iddia edenler Milletin parasını burada çar çur etmişlerdir, yerin dibine batsın sizin Milliyetçiliğiniz.
Kayseri'de Milyonların harcandı, ama çürümeye terk edildi! Sert tepki: Yerin dibine batsın sizin Milliyetçiliğiniz!FAKİR HALKIN PARASINI BURADA NASIL ÇARÇUR ETTİNİZ?
Milliyetçilik, Milletin malına, canına, parasına, puluna sahip çıkmayla olur. Söylemle, sloganlarla değil. Fakir halkın parasını burada nasıl çarçur ettiniz? hiç mi vicdanınız sızlamıyor, hadi vicdanınız yok Allah'tan da mı korkmuyorsunuz. Birde bizi Millete Milliyetçi olmadığımızı inandırmaya çalışıyorlar. Halbuki pkk ile megri megri oynayanlar, çadır mahkemesi kurup pkk'nın ayağına götürenler, fetö ile aynı yatakta yatanlar, şimdi kalkmışlar bizi bunlarla aynı karede göstermek istiyorlar.Kayseri'de Milyonların harcandı, ama çürümeye terk edildi! Sert tepki: Yerin dibine batsın sizin Milliyetçiliğiniz!HER TÜRLÜ MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLAR ALTINA ALANLARIN BİZE MİLLİYETÇİLİK DERSİ VERMESİ HADDİ DEĞİLDİR
Her türlü Milliyetçiliği ayaklar altına alanların, Andımızı kaldıranların, TC tabelasını indirenlerin, Süleyman Şah türbesini kaçıranların bize Milliyetçilik dersi vermek haddi değildir.
Sayın Bakan Hulisi Akar Bey Kayseri milletvekili adayı olmuştur. Sayın Akar İncesuya geldiğinde İncesulu olduğuna vurgu yapmıştır, bizde kendisine bu banliyö tren hattının akıbetini siyaseti bıraktığını söyleyen hasekiden öğrenip bize gerçekleri anlatmasını bekliyoruz. Sayın Akar seçildiğinde banliyö treninde çarçur edilen Milletin parasının, hesabını başta Sayın Haseki ve diğer sorumlulardan hesap soracak mısınız? yoksa şimdiye kadar olduğu gibi fatura Millete mi kesilecek? eğer bunların hesabını Sayın Akar sormaz ise kendisini İncesulu olarak görmeyeceğiz.Kayseri'de Milyonların harcandı, ama çürümeye terk edildi! Sert tepki: Yerin dibine batsın sizin Milliyetçiliğiniz!