Kayseri'de 'Kızının hesabında 30 milyon dolar olan kim?'

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetimindeyken gördüğü 'usulsüzlükler' nedeniyle istifa eden ve bu konuda hukuk mücadelesini de sürdüren Metin Demircan, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Demircan, dikkat çeken bir paylaşım daha yaptı. Demircan, 'Bu şehirde kaç kişinin kızının hesabında 30 milyon dolar olabilir?' sorusuyla akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Kayseri'de 'Kızının hesabında 30 milyon dolar olan kim?'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Şeker Fabrikası eski Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demircan’ın, Kayseri Şeker Fabrikası ile ilgili açıklamaları dikkat çekiyor. Demircan, bu yöndeki iddialarına bir yenisini daha ekledi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Demircan, akıllarda soru işareti oluşturdu. Demircan paylaşımında şu ifadeyi kullandı: Bu şehirde kaç kişinin kızının hesabında 30 milyon dolar olabilir.

BU SÖZLER KİME
Demircan’ın bu sözleri kim ya da kimler için söylediği merak konusu oldu. Diğer yandan Demircan, bir süre önce de fabrikanın borçlarının yanı sıra çevre konusunda yaşanan sıkıntıları da gündeme taşımıştı. 

Metin Demircan, fabrika yönetimindeyken gördüğü “usulsüzlüklerle” ilgili de hukuk mücadelesi başlattığını duyurmuştu.  

Kayseri Şeker Fabrikası’nda Yönetim kurulu ve denetim komitesi üyesi olarak da görev yapan Metin Demircan, Ocak 2022’de görevlerinden istifa etmişti. Demircan, fabrikada 5 ay görev yaptı.Kayseri'de 'Kızının hesabında 30 milyon dolar olan kim?'