Kayseri'de kavgalar, tartışmalarla gündeme gelen ihaleyle ilgili yeni gelişme!

Kayseri'de tartışmalar ve kavgalarla gündeme gelen, mahkemelik olan havalimanı taksi ihalesiyle ilgili yeni gelişme. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ihaleye çıkıyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de kavgalar, tartışmalarla gündeme gelen ihaleyle ilgili yeni gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kentte gündemden düşmeyen çıkan tartışmalar ve kavgalarla gündeme gelen Kayseri Havalimanı ihalesiyle ilgili dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ‘Kayseri Havalimanı taksi hizmetleri kiralama ihalesine’ çıkıyor.
İHALE NE ZAMAN YAPILACAK! GEÇİCİ TEMİNAT NE KADAR?
İhaleyle ilgili yeni terminal binası ayrıntısı da ortaya çıktı. Buna göre ihaleyi kazanan kiracı, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası hizmete açıldığında, hizmet veren araç sayısına ilave olarak 13 araçlık artış yapacak. İhaleye katılmak isteyenler200.000 TL geçici teminat verecek. İhaleye katılacakların 18 Ağustos 2023  saat 14:00’e kadar İhale şartnamesinde belirtilen evrakları tamamlayıp DHMİ Kayseri Havalimanı Müdürlüğü Evrak Birimine vermeleri gerekiyor. İhale 18 Ağustos 2023 günü saat 14:30’da DHMİ Kayseri Havalimanı Müdürlüğünde yapılacak.
Kayseri'de kavgalar, tartışmalarla gündeme ihaleyle ilgili yeni gelişme!
SÜRE 3 YIL OLACAK
İhale ile ilgili duyuruda, “Kayseri Havalimanı taksi hizmeti, ilgili kuruluşlar tarafından Kayseri Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde ticari taksi hizmeti vermek üzere yetkilendirilen en fazla 6 yaşında ve 26 adet (38 T…) plakaya haiz araçlarla hizmet verilmesi kaydıyla beher araç için KDV dahil 6.250.-TL/Araç/Ay muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulü ile ihale edilerek 3  yıl süreyle kiraya verilecektir. 3  yıllık sürenin dolmasıyla verilen taksi hizmeti sonlandırılarak yeni bir taksi hizmetleri kiralama ihalesi yapılacaktır. 
Kayseri'de kavgalar, tartışmalarla gündeme ihaleyle ilgili yeni gelişme!
İşte taksi ihalesiyle ilgili diğer detaylar;
13 ARAÇLIK ARTIŞ İSTENİYOR
İhaleyi kazanan kiracı, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası hizmete açıldığında; hizmet veren araç sayısına ilave olarak 13 araçlık artış yapacaktır.  Söz konusu hizmete ait ihale şartnamesi, şartname eki taahhütname ve sözleşme taslağı DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığından veya Kayseri Havalimanı Müdürlüğünden KDV dâhil 250.-TL (İkiyüzelliTL) karşılığında temin edilebilir.
Kayseri'de kavgalar, tartışmalarla gündeme ihaleyle ilgili yeni gelişme!
İDAREYE ÖNCE VERİLEN DİLEKÇELER GEÇERSİZ
İhaleye katılmak isteyenler 200.000.-TL (ikiyüzbinTL) geçici teminat vereceklerdir.
Söz konusu hizmete talip olanlar 18.08.2023 günü saat 14:00’e kadar İhale Şartnamesinde belirtilen evrakları tamamlayıp DHMİ Kayseri Havalimanı Müdürlüğü Evrak Birimine vereceklerdir. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ile posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İstenen belgeleri eksik, yanlış veya zamanında getirmeyenlerin müracaatları yapılmamış sayılacaktır.
Söz konusu hizmet ile ilgili olarak daha önce İdaremize verilen dilekçeler geçersizdir. İhale 18.08.2023 günü saat 14:30’da DHMİ Kayseri Havalimanı Müdürlüğünde yapılacaktır. Kuruluşumuz yapılan bu ihalede 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.