Kayseri'de kar yine oraya yağacak

Hafta sonu plan yapmak için hava durumunu merak eden vatandaşlar için beklenen açıklama yapıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de kar yine oraya yağacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de hafta başında etkisini göstermeye başlayan yağış birkaç gün sonra yerini yeniden güneşli havaya bıraktı. Adeta baharın geldiği Kayseri’de şubat ayının son günlerinde kar yağışı etkili olacak mı?

Hafta sonu için plan yapmak isteyen vatandaşlar ise havanın nasıl olacağını araştırmaya başladı. Kimi vatandaşların baharın erken geldiğinden dert yanarken kimi vatandaşlar ise güneşli havaların tadını çıkarmak için hazırlıklara başladı. Kış mevsimini seven vatandaşlar için tercih Erciyes Kayak Merkezi iken bahar havası yaşamak isteyen vatandaşlar için ise gezilecek yerler ve piknik yerleri rotası oluşturuldu.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayserilileri hafta sonu nasıl bir hava beklediğini açıkladı. Buna göre, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Cumartesi günü aralıklı hafif yağmur beklenirken pazar günü Erciyes çevrelerinde aralıklı hafif kar yağışı etkili olacak.

İşte Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporu:
 

Kayseri'de kar yine oraya yağacak