Kayseri'de 'Gazze'yi Anma ve İstanbul'un Fethi' programı

Kayseri'de, Gazze'de hayatını kaybeden masum insanlar ve İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümü dolayısıyla Devlet-i Aliyye Ocakları tarafından program düzenlendi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 'Gazze'yi Anma ve İstanbul'un Fethi' programı

İsrail tarafından 7 ayı aşkın süredir Gazze’ye saldırılar sürüyor. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği Gazze’de çatışmalar durmazken yaşamını yitirenler için dualar okunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Devlet-i Aliyye Ocakları tarafından Kayseri’de bir program düzenlendi.

Devlet-i Aliyye Ocakları, “Gazze’yi Anma ve İstanbul’un Fethi konulu Kur’an-ı Kerim Gecesi düzenledi. Program Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde gerçekleştirildi. Saat 18.00’de başlayan programa Devlet-i Aliyye Ocakları Genel Başkanı Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu, İl Başkanları İrfan Özkan, il teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Anma gecesinde Kayseri’nin genç hafızlarından Eren Bulut, Ahmet Bilal Aktaş, Muhammed Enes Yıldız, Seyit Kayapınar , Esat Şahin, Mahmut Sami Başer Kur’an- Kerim okudu. 
Programda Genel Başkan Osmanoğlu ile İl Başkanı Özkan da bir konuşma yaptı.