Kayseri'de Gazze için program düzenleniyor

Talas Belediyesi ve Erciyes Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen 'Gazze Bize Neler Söyler' programında Prof. Dr. Halis Aydemir, Kayserililerle bir araya gelecek.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen “Gazze Bize Neler Söyler” programında Prof. Dr. Halis Aydemir, Kayserili öğrencilerle ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

Kayseri'de Gazze için program düzenleniyor

Alanında yaptığı çalışmalar ve yorumlarıyla geniş bir kesim tarafından takip edilen Prof. Dr. Halis Aydemir’in programda konuşmacı olarak yer alacak. Gazze konusunda toplumsal farkındalığın artırılmasına ve katılımcıların konuya farklı perspektiflerden bakabilmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

Kayseri'de Gazze için program düzenleniyor

 Program ne zaman gerçekleşecek?

Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen programa tüm vatandaşlar davet edildi. Program 4 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenecek .

Toplumsal duyarlılığı artırmayı amaçlayan programda, Gazze’nin sadece bir coğrafya değil insanlık vicdanının, sabrın, direnişin ve adalet arayışının sembollerinden biri haline gelişi değerlendirilecek. Katılımcılar, bölgeye ilişkin güncel gelişmelerin yanı sıra tarihi, kültürel ve manevi boyutlara dair kapsamlı bilgiler edinme imkânı sunuyor.

Kayseri'de Gazze için program düzenleniyor