Kayseri'de çekimi devam ediyor - TRT'nin Karaağaç dizisinde kimler yok ki?

TRT Kayseri'nin parlayan yıldızı Soğanlı Vadisinde dizi çekiyor. Türkiye'nin ünlü oyuncularının sahne aldığı Karaağaç dizisinde Ayten Uncuoğlu, Olgun Şimşek, ve diğer başrol oyuncuları dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de çekimi devam ediyor - TRT'nin Karaağaç dizisinde kimler yok ki?

Kayseri’nin Turizm cenneti Soğanlı’da çekimi devam eden Karaağaç dizisindeki oyunculardan mesaj var. 
Kapadokya’nın kapısı Soğanlı’nın tanıtımı açısından da büyük önem taşıyan dizi oyuncuları bölgeyi öve öve bitiremedi.

Türkiye’nin ünlü dizi oyuncularından Ayten Uncuoğlu, çekimi Yeşilhisar'da devam eden diziyi izleyenlere, ‘Hep gelecekler, hep görmek isteyecekler, Soğanlı diye bir yer varmış diyecekler ve biz de bundan çok mutlu olacağız’ mesajı verdi
Yönetmen Ufuk Hakan Eren ise, Karaağaç dizisi için Soğanlının etkileyici bir yer olduğunu belirterek, ‘Yukarıdan ilk Soğanlıyı gördük. İlk orada durdum, aşağı baktığımda dedim, aradığımız yer burası. Biz baktığımız an şöyle dedik zaten, biz projeyi burada çekmeliyiz. Kesinlikle Soğanlı olacak, başka bir yer olmaz dedik’ dedi.  
Dizinin başrol oyuncularından ünlü oyuncu Olgun Şimşek hayranlığını, ‘Burası Kayseri sınırları içinde kalıyor. Burası çok büyüleyici bir yer. 4 bin yıllık Kapadokya’nın giriş kapısıymış. Muazzam bir vadi, buraların kaliteli bir turizm anlayışıyla özel bir yer olacağına inanıyorum. Valiliğinde böyle bir çalışması var. Bizim de işimizin bir katkısı olursa bundan mutluluk duyarız’ dile getirdi.  
Birçok dizide başrol oyuncusu olarak ün kazanan Özlem Conker de, Kayseri'de olmaktan dolayı mutlu olduklarının altını çizerek, ‘Bölgeye de çok güzel merhaba dedik, sağ olsun insanlar bizi çok güzel karşıladılar. Soğanlıyı ilk kez ziyaret ediyorum, gerçekten çok etkilendim. İnanılmaz bir tabiat. Genel olarak bu coğrafyanın kendine has, kendine özgü farklı doğası ve tabiatı da var. Hepimiz burada olmaktan çok mutluyuz’ şeklinde görüş bildirdi.  
Karaağaç dizisi kurgu yönetmeni Engin Öztürk, ‘Buradaki doku gerçekten de çok güzel. Tarihi olsun, turistlik yerleri, birçok yer gördüm, çok etkilendik’ ifadelerini kullandı.  
Dizi oyuncularından Mehmet Güler, ‘Yeni bir heyecan içindeyiz. Soğanlı gerçekten de doğal bir plato. Umarım burada çok güzel günlerimiz olacak, anılarımız olacak ve ortaya çok güzel bir iş çıkacak. Diziyi seyirciyle buluşturup sevdirirsek, bizden mutlusu olmayacak’ diye heyecanını paylaştı.   
Vali Gökmen Çiçek de, ‘Bunu hep söylemiştik, Önümüzdeki bahar Soğanlı Vadisi bambaşka olacak! TRT’nin muhteşem projesi Karaağaç dizisinin tecrübeli set ekibi ve başarılı oyuncuları da bizimle aynı fikirde. Şehrin Sesleri’nde Soğanlı Vadisi hakkındaki izlenimlerini paylaştılar’ ifadeleriyle Soğanlı Vadisinde çekimi devam eden dizi hakkındaki görüşlerini bildirdi.