Ünlü sanatçılar hayranlıkla anlattı! Vali paylaştı…

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Soğanlı Vadisi'nde çekimleri devam eden Karaağaç dizisinin oyuncularını paylaştı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Ünlü sanatçılar hayranlıkla anlattı! Vali paylaştı…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Vali Çiçek, 'Şehrin Sesleri' adlı proje kapsamında paylaşımlarına devam ediyor. Vali Çiçek bu kez de Yeşilhisar ilçesi, Soğanlı Vadisi'nde TRT'de yayınlanacak olan Karaağaç dizisinde rol alan ünlü oyuncuların röportajlarının olduğu bir paylaşım yaptı.

Vali Çiçek açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bunu hep söylemiştik, 'Önümüzdeki bahar Soğanlı Vadisi bambaşka olacak!' TRT’nin muhteşem projesi 'Karaağaç' dizisinin tecrübeli set ekibi ve başarılı oyuncuları da bizimle aynı fikirde. 'Şehrin Sesleri'nde Soğanlı Vadisi hakkındaki izlenimlerini paylaştılar."

Ünlü oyuncu Olgun Şimşek: "Oyuncuyum ben biliyorsunuz. Burada Soğanlı'da bir dizi çekmek için buradayız TRT'ye bir dizi çekiyoruz. Burası büyüleyici bir yer 4000 yıllık tarihi olan Kapadokya'nın giriş kapısıymış zannediyorum burası muazzam bir vadi. Buraların umuyorum kaliteli, özenli bir turizm anlayışı ile çok özel bir yer olacağına inanıyorum. Zannediyorum Valiliğin de böyle bir çalışması varmış. Bizim işimizin de bir katkısı olursa bundan mutluluk duyacağız." dedi.