Kayseri'de bu şartları yerine getirecek 'Babayiğit' aranıyor!

Önceki dönem Kayseri Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti meclis üyesi Kazım Yücel yetkilileri uyardı: 'Arsada, yatırımda ve sermayede devlet teşviği yöntemine geçmekte geç kalırsanız, Kayseri'mize yatırımcıyı çekemezsiniz.' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayseri'de bu şartları yerine getirecek 'Babayiğit' aranıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Önceki dönem Kayseri Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti meclis üyesi Kazım Yücel yetkilileri uyardı: 'Arsada, yatırımda ve sermayede devlet teşviği yöntemine geçmekte geç kalırsanız, Kayseri'mize yatırımcıyı çekemezsiniz.' dedi. Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bir matematik hesabına yer verdi. Matematik hesabında Yücel Kayseri'de bulunan organize sanayi bölgesinde 5 bin m2 arsanın 50 milyon, İnşaat maaliyetinin 50 milyon, İşletme makina hattının 50 milyon, İşletme sermayesinin 100 milyon olduğunu ve bir işletme kurabilmek için 250 milyon'a ihtiyaç olduğunu dile getirdi.Kayseri'de bu şartları yerine getirecek 'Babayiğit' aranıyor!Yücel, herhangi bir sanayicinin 250 milyonu tek bir yatırımda kullandıktan sonra karşılığında ne kazanacağını sordu ve sözlerine şöyle devam etti: "T.C. Bankalarına yatırsa 110 milyon faiz alacak, yani sanayici bu durumda yatırım yapmazsa ki, YAPMAZ..Kısa sürede işsizlik artar, sanayisiz ve yatırımcısız bir sürece gireriz."

Yücel yetkilileri göreve davet etti!

Yücel Niğde ili Bor ilçesi organize sanayi bölgesinin örnek alınmasını gerektiğini vurguladı. Yücel: "Valiliğimiz, Belediyeler, Cumhur ittifakının paydaşları NİĞDE/BOR Organize sanayii örnek alarak, arsada, yatırımda ve sermayede Devlet Teşviği yöntemine geçmekte geç kalırsanız, Kayseri'mize yatırımcıyı çekemezsiniz, işsizlik KESİN OLARAK ARTARAK DEVAM EDECEKTİR." dedi.Kayseri'de bu şartları yerine getirecek 'Babayiğit' aranıyor!