Kayseri'de bir şelale daha turizme kazandırıldı

Kayseri'nin turizm potansiyeline katkı sağlamasın beklenen ve göz önünde olmayan saklı bir hazinesi daha turizme kazandırıldı. Yeşilköy Şelalesi, Kayseri'nin yeni uğrak mekanlarından biri olacak.

Kayseri'de bir şelale daha turizme kazandırıldı

Kayseri’nin turizm potansiyeline katkı sağlamasın beklenen ve göz önünde olmayan saklı bir hazinesi daha turizme kazandırıldı. Yeşilköy Şelalesi, Kayseri’nin yeni uğrak mekanlarından biri olacak.

Kayseri’de gezilecek yerler konusunda da önemli bir gelişme olarak nitelenen Yeşilköy Şelalesi, artık son şeklini aldı.

Yeşilköy Şelalesi’nin yerini merak edenler, Yeşilköy Şelalesi nerede sorusunu soranlar için bu konuda verilen müjdeye bir göz atalım.

Kayseri’de göreve başladığı günden itibaren Kayseri’nin turizm değerlerini ortaya çıkarmak için çalışan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, müjdeyi sosyal medya hesabından şu ifadelerle verdi:

“Ve tamamlandı. Kayseri turizmine değer katmak için yaptığımız çalışmalar baharla  beraber meyvelerini vermeye başladı. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz,Yahyalı Kaymakamlığı  ve Yahyalı Belediyesi işbirliğinde Yeşilköy şelalesinin turizme kazandırma çalışmaları tamamlandı. Yahyalı Yeşilköy Şelalesi muhteşem seyri ile ziyaretçilerini bekliyor.”