Kayseri'de bir belediye başkan adayı daha belli oldu

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılır günler kalırken partilerden adaylık açıklaması devam ediyor. İşte o isimlerden birisi daha… Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bir belediye başkan adayı daha belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 yerel seçimleri için partilerden adaylık açıklamaları devam ediyor. Bu kapsamda Yeniden Refah Partisinin (YRP) de Kayseri’nin adayları yavaş yavaş netlik kazanıyor. 

Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Kocasinan Belediye başkan adayını açıklayan YRP hemen ardından büyükşehir belediye başkan adayını açıklamıştı..böylelikle YRP’nin Kocasinan Belediye Başkanı önceki dönem İl Başkanı Önder Narin olurken, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Abdullah Özkırış gösterilmişti. Partiden yeni bir adaylık açıklaması geldi.

Tomarza ilçesi için YRP’nin adayı belli oldu. Tomarza Belediye Başkan Adayı Raşit Karagöz olarak açıklandı. Partiden yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan Beyefendi'nin tensibleri ile Tomarza Belediye Başkan Adayı Raşit Karagöz şlmuştur. Partimize ve şehrimize hayırlı olmasını dileriz.” ifadeleri kullanıldı. 


Kayseri'de bir belediye başkan adayı daha belli oldu