Kazım Yücel nasıl bir belediye başkanı olacak?

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel Olay mikrofonlarına belediye başkanı olduğunda nasıl bir belediye başkanı olacağını anlattı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kazım Yücel nasıl bir belediye başkanı olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından saha çalışmalarına hız veren İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel, Olay’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bugüne kadar yaptığı görevlerde Kayseri’nin lehine olan kararlara destek verdiklerini ifade eden Yücel, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylığımız Genel Başkanımız tarafından açıklandı. Aşağı yukarı bir haftadır sahalardayız. Bu esnada tabii ki hem saha görüntüleri verirken hem de yerel basınımızda ziyaret ediyoruz. Daha önce Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye meclis üyeliği ve grup başkan vekilliği yaptım. Kayseri'de birtakım hizmetlerde mutlaka desteklerimiz oldu. Sonraki dönemde de İyi Parti'nin büyükşehir belediyesi meclis üyesi ve aynı zamanda grup başkan vekilliğini yaptım. Daha doğrusu Kayseri'nin sorunlarını on yıldır belediye meclislerinde yaşıyorum. Mutlaka Kayserimizin lehine olan konularda elimize havaya kaldırdık, olurlar verdik. Ama olumsuz olan konularda da alternatif getirdik. Dolayısıyla ben belediye başkanımızla birlikte on yıldır bu görevleri yapıyorum. Tecrübe anlamında herhangi bir sıkıntımız olmadığı gibi aslında eksiklerini görüp de kamuoyuna da açıklama yaptığımız konular çoktu. 


İstişare edeceğiz


Kayserili seçmenlere seslenerek, desteklerini isteyen Yücel, seçilmesi durumunda nasıl bir belediye başkanı olacağını da Olay mikrofonlarına açıkladı. Ulaşılan bir belediye başkanı olarak kapısının daima açık olacağını belirten Yücel, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Kayseri Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ve İyi Partimizin, tabii ki bir tamamının tabanına seslenmek istiyorum. Biz 31 Mart'ta seçim bittikten sonra şu gerçeği vatandaşlarımızın görmesini istiyorum. Mutlaka il başkanlıklarınızla, Kayserimizin bütün milletvekilleriyle istişare içerisinde güzel bir çalışma ortaya koyacağız. Bakanlığımızın bize sunduğu, sunacağı şeylerle ilgili şehrimizde mutlaka milletvekillerimizi hareketlendireceğiz. Şehrimize bugüne kadar gelmeyen hızlı tren konusunu mutlaka gündemimizde tutacağız. Veya otoban niye gelmedi? Bizim lojistik anlamda ulaşımımız niye böylesine kısır kalıyor diğer illere karşı? Bir büyükşehir belediye başkanının imar konusu değil ama ben bunu mutlaka milletvekillerimizle istişare ederek en yüksek perdeden konuşacağım. Kayseri'nin neredeyse büyükşehirler arasında sekizinci üçüncü olduğu yılları hatırlayan bir kardeşinizim. Kayseri’nin yeniden aynı yerlere gelebilmesi için bütün çabayı sarf edeceğim. Ben o koltuğa oturduğum zaman siyaset yapmayacağım, hizmette bulunacağım. Benim cep telefonumla ilgili sıkıntısı olan vatandaşlarımız belki olacak. Şunu çok iyi bilsinler ki belediyenin üstünde büyük puntoyla benim cep telefonumu yazacak. Belediye makamına geldikleri zaman kapıyı veya bir özel kalemi değil de kapının açık olduğunu görecekler. 

Herkesin belediye başkanı olacağım

 

“Sahada bugüne kadar dolaştığını gören vatandaşlarımızı ben şahit kılarak söylüyorum: Belediye başkanı olduğumda mutlaka beni sahada görecekler. Sorunları yerinde tespit edeceğim. En köşedeki ihtiyaç sahibiyle en uzaktaki bir sorunu olan vatandaşımız mutlaka beni kendi yanında görecek. Bana ulaşabilecek. Eğer şehri emin olacaksak bu şehirde, bu şehrin bütün sorunları benim için sorun olarak gelecek. Şehrimdeki ulaşım sorununu biliyorum. Şehrimdeki sosyal anlamda eksikliği net görüyorum. Bunlarla ilgili projelerimiz arkadaşlar tarafından neredeyse birkaç aydır hazırlanıyor. Çok kısa süre içerisinde şehrimin eksiklerini proje anlattığımızda vatandaşlarımız görecek. Bu şehirde cumhuriyetiyle, vatanıyla, bayrağıyla, sorunu olmayan herkesi kucaklayacağım. Bütün herkesin belediye başkanı olacağım. Ben bu şehre hizmet etmek için gelindiğini biliyorum. O makamın fors hava atma yeri olmadığını çok iyi biliyorum. O koltuğa oturduğum zaman bu şehirdeki her sorunun sorumlusu olarak da kendimi kabul ediyorum”