Kayseri'de aylık 27 Bin TL burs çağrısı!

Kayseri'de aylık 27 Bin TL burs ve aynı zamanda 150 bin TL'ye kadar araştırma desteği çağrısı. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) duyurdu. Son başvuru tarihi 12 Temmuz saat 17.30. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de aylık 27 Bin TL burs çağrısı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nden (ERÜ)  burs ve araştırma desteği açıklaması. TÜBİTAK 2218 Yurt İçi Doktora sonrası Araştırma Burs Programı 2024 Yılı 1'inci dönem çağrısının başvuruya açıldığı ifade edildi. Erciyes Üniversitesi bu konuda araştırmacılara çağrı yaptı. 

Kayseri'de aylık 27 Bin TL burs çağrısı!

Destek ne kadar olacak?

Erciyes Üniversitesi'nden yapılan açıklamada son başvuru tarihinin 12 Temmuz 2024 sat 17.30 olduğu belirtildi. Aylık burs desteği 27 Bin TL olurken, 150 Bin TL'ye kdar da araştırma desteği verilecek. 

Kayseri'de aylık 27 Bin TL burs çağrısı!

Burs ve destek kimlere verilecek?

Açıklamada, 'Ülkemizin bilim temelli bilgi ve teknoloji üretimi ve bunun için ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynaklarının gelişimi süreçlerine katkı sağlamak amacıyla, doktora, uzmanlık veya sanatta yeterlilik derecesine '7 yıl içerisinde' sahip veya ilgili dereceye 12 ay içerisinde sahip olacak olan araştırmacılara doktora sonrası çalışmalarını yurt içinde eğitim veren devlet veya vakıf yükseköğretim kurumlarında, 6550 kapsamında yeterlik almış araştırma altyapılarında, kamu araştırma enstitülerinde, Ar-Ge veya tasarım merkezine sahip özel sektör kuruluşlarında veya teknoparklar bünyesinde Türkiye’de yerleşik sermaye şirketlerinde sürdürebilmeleri için en az 6, en fazla 24 ay olmak üzere destek verilmektedir' denildi.

Kayseri'de aylık 27 Bin TL burs çağrısı!


Program kapsamında verilen destekler şu şekilde: 

Aylık 27.000 TL burs;
150.000 TL’ye kadar araştırma desteği;
Yurt İçi / Yurt Dışı Etkinliklere Katılım Desteği;
Eğitim Etkinliği Desteği;
İsteğe bağlı sigorta desteği.

Detaylar için TIKLAYIN