Kayserispor'da geri sayım başladı!

Kayserispor, geçtiğimiz sezonun bitimine iki hafta kala kümede kalmayı başarmıştı. Sarı-Kırmızılılar, 3 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Başkan Ali Çamlı, daha güçlü bir Kayserispor ile yola devam edeceklerini açıkladı. Teknik direktör Burak Yılmaz ile yola devam edilecek mi? Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayserispor'da geri sayım başladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sezonun bitimine iki hafta kala kümede kalmayı başaran Kayserispor, 3 Temmuz’da topbaşı yapacak. Burak Yılmaz ve öğrencileri, zorlu sezonu başarıyla tamamlamışlardı. Başkan Ali Çamlı, yeni yılda daha güçlü bir Kayserispor ile yola çıkacaklarını söyledi. Teknik direktör Burak Yılmaz ve ekibi, yeni sezonda da takımın başında olacak mı?

Kayserispor'da geri sayım başladı!

Kartal Kayra Yılmaz dışındakiler devam ediyor

Kayserispor'da transfer yasağıyla ilgili henüz net bir gelişme yaşanmazken, geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona eren birçok oyuncuyla yeniden anlaşma yenilendi. Takımdan şu ana kadar sadece Kartal Kayra Yılmaz ayrıldı. Beşiktaş’tan kiralık olarak Kayserispor’a gelen genç oyuncu, önümüzdeki yıl İstanbul temsilcisiyle yola devam edecek.

Kayserispor'da geri sayım başladı!

İlk etap çalışmaları Kayseri'de yapılacak

Kayserispor, ilk etap kamp çalışmalarını Kayseri’de yapacak. İkinci etap için de henüz bir açıklama gelmedi. Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kampa gelen takımlarla hazırlık yapması beklenen Kayserispor, sezona 0-0 Galatasaray beraberliğiyle başlamış, son maçta da Sivasspor’a 2-1 mağlup olmuştu.

Kayserispor'da geri sayım başladı!

Burak Yılmaz ile yola devam edilecek mi?

Kayserispor'da geçtiğimiz sezon 3 teknik direktörle çalışıldı. Sezona Çağdaş Atan ile başlayan Sarı-Kırmızılı takım, Recep Uçar, ardından da Burak yılmaz ile çalıştı. Burak yılmaz, elindeki dar imkanlara rağmen takımı kümede tutmayı başardı. Kayserispor'a gönül veren taraftarın büyük bir merakla beklediği yanıt da gecikmedi. Başkan Ali Çamlı, yeni sezonda da Burak Yılmaz ile yola devam edeceklerini söyledi.