Kayseri'de adaylardan dikkat çeken paylaşımlar!

Sandıkların açılmaya başlamasıyla birlikte heyecan dorukta. Herkes seçim sonucunu merak ediyor. Kayseri'de AK Parti ve İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayları dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Kayseri'de adaylardan dikkat çeken paylaşımlar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de adaylardan dikkat çeken paylaşımlar!

Türkiye seçimin sonucunu merakla bekliyor. Şu an oy sayım işlemleri sürüyor. Vatandaşlar gibi milletvekili adayları da heyecanlı. 
Seçim sonuçları merakla beklenirken Kayseri Milletvekili adaylarından da dikkat çeken açıklamalar ve paylaşımlar gelmeye başladı.Kayseri'de adaylardan dikkat çeken paylaşımlar!28’inci dönem Milletvekili adaylarından AK Partili Şaban Çopuroğlu, oy sayım işlemlerinin 10:00 itibariyle sona ermesinin ardından sosyal medya hesabından mesaj paylaştı. Çopuroğlu, “Bismillah” paylaşımı yaptı.Kayseri'de adaylardan dikkat çeken paylaşımlar!İYİ PARTİLİ SUNGUR'DAN DİKKAT ÇEKEN AA GÖNDERMESİ...
Diğer yandan İYİ Parti Milletvekili adayı Avukat Abdullah İlker Sungur ise paylaşımı ile dikkat çekti. Anadolu Ajansı’nın ilk olarak paylaştığı seçim sonuçlarına değinen yapan Sungur, “Arkadaşlar; Anadolu Ajansı’na göre Cumhurbaşkanı benim” paylaşımı yaptı. Sungur, bu paylaşımıyla Anadolu Ajansı’nın seçim sonuçlarına gönderme yaptı. Kayseri'de adaylardan dikkat çeken paylaşımlar!

İŞTE SUNGUR'UN O PAYLAŞIMI...