Kayseri'de 75 bin kişi hafta sonu oraya gitti

Kayseri'de hafta sonu yaklaşık 75 bin kişi İncesu'ya akın etti. Bu yıl birincisi gerçekleştirilen festival yoğun ilgi gördü. Festival yapma kararının 20 gün içerisinde alındığı ortaya çıktı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 75 bin kişi hafta sonu oraya gitti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri, hafta sonu İncesu Kamp Karavan Festivaline akın etti. Kentte  yaklaşık 75 bin kişi hafta sonu İncesu Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ulusal Kamp Karavan Derneği, Kayseri Karavancılar Derneği ve Yetimler Gülsün derneğinin ortaklaşa düzenlediği İncesu 1’nci Kamp Karavan Festivaline katıldı.

Kayseri'de yaklaşık 75 bin kişi hafta sonu oraya gitti

Festivalin bu yıl birincisi düzenlendi ve 2 gün sürdü

Kayseri hafta sonu önemli bir festivale ev sahipliği yaptı. İlk kez İncesu Marina kıyısında gerçekleştirilen ve 2 gün süren 1’nci İncesu Kamp Karavan Festivali, Kayseri ve çevre illerde gelen karavancıları ve kampçıları ağırladı. 63 karavan, 55 kamp çadırı ve günü birlik giriş yapanlarla 2 günde yaklaşık 75 bin kişinin ziyaretine uğrayan Kamp Karavan Festivalini Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’te ziyaret etti. Festival kapsamında Marina kıyısından ilk kez sabah yogası, vantrolog gösterisinin yanı sıra birçok etkinlik yapıldı. 50’ye yakın Yetimler Gülsün Derneğinin ev sahipliğinde çocuk şenlik alanına getirilerek uçurma uçurdu. Hazırlanan aktivitelerden yararlandı. 

Kayseri'de yaklaşık 75 bin kişi hafta sonu oraya gitti

Başkan İlmek: 20 gün içinde karar aldık ve yaptık

Festival hakkında açıklama yapan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek,  'İncesu Belediyesi olarak, Ulusal Kamp Karavan Derneği, Kayseri Karavancılar Derneği ve Yetimler Gülsün Derneğimizin katkıları ile Kayseri’de ilk kez düzenlenen bir festivale ev sahipliği yaptık. Festivalimize 63 karavan, 55 kamp çadırı ve günü birlik giriş yapanlarla 2 günde yaklaşık 75 bin kişi geldi. Festivalde amacımız, ilçemizi tanıtmak, Zipline Adrenalin merkezimizi göstermek ve ilçemize katma değer oluşturmak idi. Düşüncelerimizin hepsini kıymetli misafirlerimizin desteği ile gerçekleştirdik. Çeşitli bölgelerden festivalimize katılan vatandaşlarımız ihtiyaçlarını İncesu’dan karşıladı. İlçemizin kasabından, fırınından, marketinden alışveriş yapıldı. Herkesin mutlu ve memnun olduğu bir festival hazırladık. 20 günde karar alıp, ortak akılla yaptığımız bu festivale bisiklet kulüpleri, su spor kulüpleri, motosiklet kulüpleri başta olmak üzere herkes katıldı. Festivalin İkincisini yapmak için sabırsızlanıyoruz. Marinamızın bir bölümünü Kamp Karavan için hazır ettik. Yılın her günü Kamp Karavan tutkunlarına hizmet edecektir' dedi.

Kayseri'de yaklaşık 75 bin kişi hafta sonu oraya gitti