Kayseri'de 19 operasyon düzenlendi: 42 Gözaltı

Kayseri'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 1 kilo 816,81 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Kayseri'de 19 operasyon düzenlendi: 42 Gözaltı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de polis ekiplerince torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 1 kilo 816,81 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 05 Mayıs- 12 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik etkili bir mücadele yürüttü. Operasyonlarda elde edilen başarılar şu şekildedir:

19 operasyon kapsamında 42 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı, bunlardan 16 şahıs adli makamlarca tutuklandı. Toplamda 1 Kilo 816,81 gram narkotik madde, uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi.

Ayrıca, operasyonlar sırasında 2 adet tabanca, 1 adet tüfek, 5 adet fişek, 1 adet hassas terazi ve işlenen suçtan elde edilen 500 TL nakit para da ele geçirildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla uyuşturucuyla mücadele konusundaki kararlılığını sürdüreceğini, uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı yürütülen mücadelenin aralıksız ve kararlı şekilde devam edeceğini  açıkladı.