Kayseri'de 150 kişi alınacak!

Mükemmel çalışan ödül veren o firma bir kez daha işçi alımı yapacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 150 kişi alınacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de iş arayanlara yönelik fırsatlar sürüyor. Kentte faaliyet gösteren firmalar işçi alımlarına devam ediyor. Bu çerçevede Kayseri Serbest Bölge’de Kurulu bulunan Sersim firması eleman alımı yapacağını açıkladı. Fabrika vardiyalı ve mesaili sistemde çalışabilecek, tercihen lise mezunu, erkek adaylar için askerliğini yapmış, 20-45 yaş aralığında, pişirici ve soğutucu fabrikaları için kadın-erkek toplam 150 kişilik işi alımı yapılacak. 

Kayseri'de 150 kişi alınacak!

Firma istenilen şartları açıklarken, devamsızlık yapmayan, iş kazası kaydı olmayan, disiplin uyarısı ve cezası olmayan çalışanlar için bin TL’lik mükemmel çalışan ödülü verecek.

Kayseri'de 150 kişi alınacak!

Yine fabrika tarafından yan hak olarak, 6 aylık çalışma süresini tamamlayanlar için Ramazan Bayramı’nda 2 bin TL prim, Kurban Bayramı’nda 2 bin TL prim, kasım ayında 3 bin TL yakacak yardımı, eylül ayında eğitime devam eden her çocuk için bin TL eğitim ödemesi yapılacak. 
 

Kayseri'de 150 kişi alınacak!