Kayseri Cumhuriyet meydanında izdiham!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı ve Hunat Camii'nin önüne kurduğu dev iftar çadırlarına vatandaş akın etti. Yoğun katılımın olduğu iftar çadırında metrelerce kuyruk oluşurken, yaşlı bir adam da fenalaşarak bayıldı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Cumhuriyet meydanında izdiham!

Ramazan’ın ilk gününde vatandaşlar meydana, adeta akın etti.

Yüzlerce vatandaş, ilk iftarını açmak için Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu dev iftar çadırı için metrelerce kuyruk oluşturdu. Kayseri Cumhuriyet meydanında oluşan kuyrukta izdiham oluştu. Akşam namazının yaklaşmasıyla birlikte oluşan kuyrukta yaşlı bir adam bayıldı.

Kayseri Cumhuriyet meydanında izdiham!

Vatandaşların Ambulans çağırmasıyla birlikte yaşlı adam sağlık ekiplerinin müdahaleleriyle kendine geldi. Meydanda kurulan dev çadıra vatandaşlar sığmadı. İftarlıklarını alan vatandaşların bir kısmı oruçlarını dışarda açmayı tercih etti.

Kayseri Cumhuriyet meydanında izdiham!

Hunat Camii'nin önünde de yoğun kalabalık vardı

Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar çadırında yetkililer Hunat Camii’nin olduğu yere vatandaşların bir kısmını yönlendirdi. Vatandaşlar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden dolayı Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.