Kayseri bu hafta sonu eğlenceye doyacak

Kayseri'nin zirvesinde vatandaşlar hafta sonu eğlenceye doyacak. Erciyes Kayak Merkezi'nde vatandaşlara unutulmaz bir hafta sonu yaşatılacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri bu hafta sonu eğlenceye doyacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin gözdesi Kayseri’nin incisi Erciyes, 80’ler ve 90’lar müziklerinin unutulmaz melodilerini sevenleri ile buluşturacak. Erciyes’te 80’ler ve 90’lar temalı bir program ile nostaljik bir eğlence düzenlenecek. 

Etkinlikte, 80'ler ve 90'ların en sevilen şarkıları Erciyes’te yankı bulacak. Erciyes’te renkli ışıklar ve özel dekorasyonla nostaljik bir atmosfer yaratılacak. 3-4 Mart tarihleri arasında düzenlenecek nostalji zirvesi Erciyes Tekir Kapı’da yapılacak. 

Kayseri bu hafta sonu eğlenceye doyacak

Hafta sonunu değerlendirmek isteyen vatandaşlara unutulmaz bir tatil keyfi yaşatılacak. 80'ler ve 90'ların unutulmaz müziklerini dinlemek, kayak keyfini nostaljik bir atmosferle buluşturmak ve unutulmaz bir gece geçirmek için Erciyes Kayak Merkezi'ne bekleniyorsunuz.

Diğer yandan Erciyes Kayak Merkezi tarafından yapılan paylaşım ile vatandaşların hangi parçaları dinlemek istediği de soruldu. Sizde dinlemek istediğiniz parçaları Erciyes Kayak Merkezi’nin “X” hesabındaki paylaşımının altına yorum olarak yazabilirsiniz.