Kapalı Kale Suudi yetkililere o video ile yanıt verdi

Suudi Arabistan'ın çirkin tutumuna Kayserispor'un taraftar grubu Kapalı Kale, bir dönem Türkiye'de gündem olan o video ile tepki gösterdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kapalı Kale Suudi yetkililere o video ile yanıt verdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın oynayacağı Süper Kupa maçı, Suudi yetkililerin Atatürk posterleri ve pankartlarına izin vermemesi sonrası iptal edildi. Suudi yetkililerinin çirkin tavrı karşısında Türkiye tek yürek olurken yaşanan olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa etmek zorunda kaldı. Suudi yetkililerin çirkin tavrına Kayserispor’un taraftar grubu Kapalı Kale de sessiz kalmadı. Ankara deplasmanında stadyumdan önce Anıtkabir’e koşan Kapalı Kale burada Andımız’ı okumuş, görüntüler Türkiye’de gündem olmuştu. Kapalı Kale Suudi yetkililerin Atatürk’ü hedef alan çirkin tavrının ardından, “Atatürk onurumuzdur” mesajı ile bir kez daha o görüntüleri paylaştı. 

Kapalı Kale Suudi yetkililere o video ile yanıt verdi
Türkiye’nin tek yürek olduğu tutum karşısında Kayserispor da sosyal medyadan, “Atam izindeyiz” paylaşımı ile tepkisini dile getirdi.