Kapalı Çarşı esnafı İYİ Parti'ye böyle dert yanmış: Seçimden önce geldiler, sonra bir daha gelmediler!

İYİ Parti İl yönetimi, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. İl Başkanı Sebati Ataman ve beraberindeki partililer bu kez de Kapalı Çarşı'ya giderek, esnafın sorunlarını dinledi.

Kapalı Çarşı esnafı İYİ Parti'ye böyle dert yanmış: Seçimden önce geldiler, sonra bir daha gelmediler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti İl yönetimi, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. İl Başkanı Sebati Ataman ve beraberindeki partililer bu kez de Kapalı Çarşı’ya giderek, esnafın sorunlarını dinledi. Esnaf, İYİ Parti'ye dert yandı ve özellikle seçim sonrası iktidar temsilcilerinin kendilerini ziyaret etmemesinden yakındı. Çarşı esnafının ayrıca pandemi döneminde yaşadıkları ekonomik sıkıntıları da İYİ Parti il yönetimine anlattıkları ifade edildi. 

Ziyaretle ilgili yapılan açıklamada esnafın dert yandığını ve iktidarı eleştirerek, 'Hükümetin sadece seçim öncesi gelerek kendilerinden oy istediklerini, seçimden sonra bir daha gelmediklerini' yönünde görüş belirttikleri ifade edildi.

İYİ Parti İl yönetimi çarşıya çıkarma yaptı. İl Başkanı Sebati Ataman, Melikgazi İlçe Başkanı Erdal Dağ, Melikgazi Belediyesi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi Ümit Yasin Tunçbilek, Yeraltı Çarşısı Derneği Başkanı Gökhan Gülen ile birlikte Kapalı Çarşı Yaşatma, Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Halil Küpeli’yi ziyaret etti. Ziyaretle ilgili partiden yapılan açıklamada, “İYİ Parti yönetimi, Kapalı Çarşı esnafının dertlerini ve isteklerini dinledi. Dernek Başkanı, Hükümetin sadece seçim öncesi gelerek kendilerinden oy istediklerini, seçimden sonra bir daha gelmediklerini; bu sebeple ziyaretlerimizden memnun olduklarını dile getirdi. Biz de kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” denildi.

HUNAT ÇARŞISI ZİYARETİ

İYİ Parti İl  Başkanı Sebati Ataman ve beraberindeki partililer, Hunat Çarşı'sı esnafını da ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Hunat Çarşısı Derneği Başkanı Fatih Gümüşgöz, çarşının durumu hakkında bilgi verdi.