İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne Sürpriz Kayserili aday

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için partiler ve aday adayları çalışmalarını sürdürürken İzmir Büyükşehir Belediyesi için bir Kayseri aday adaylığını açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne Sürpriz Kayserili aday
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için partiler çalışmalarını sürdürürken, aday adayları da birbirini ardında açıklamalarda bulunuyor. 2015-2019 tarihleri arasında Bornova Belediye Başkanı olan Kayserili Olgun Atila da İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyurdu. Sosyal Medya’dan açıklamalarda bulunan Atila, "Yönetim tecrübesini gençliğin enerjisiyle harmanlayıp güzel İzmir’imizin çok daha iyi yönetilmesi için harcamaya talibim" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne Sürpriz Kayserili aday
2 Aralık Cumartesi günü CHP İzmir İl Başkanlığı’na başvurusunu yapacağını ifade eden Atilla, “Halkımızdan aldığımız gücün sorumluluğu ile, liyakat ve dürüstlük ilkesi doğrltusunda, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘ün bize gösterdiği yolda, İzmir’imize hizmet etmek üzere İzmir Büyükşehir Başkanlığı’na aday adaylığı dosya tesliminde 2 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 14.00’de CHP İzmir İl Başkanlığı’nda birlikte olmak dileğiyle…” İfadelerini kullandı.  
Bünyanlı olan Olgun Atila, Bornova Belediye Başkanı olduğu dönemde, 2017 Referandumu için memleketine gelerek, dönemin Milletvekili Çetin Arık ile çalışmalara katılmıştı. Atila ayrıca babası tarafından Köprübaşı (Ekrek)’e yaptırılan okulu da ziyaret etmişti. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne Sürpriz Kayserili aday